reklama

Kwiecień 2011

nati jak tak maiłam z Kacperkiem. Był na najniższej linii wagowej i w pewnym momencie zupełnie staną ze wzrostem. Ale później ładnie nadrobił w ostatnich tygodniach. Jego miałam nie donosić do 34 tygodnia a urdził się w 38 więc głowa do góry i myśl że musi być dobrze :)

chorowitkom duuuuużżżżo zdrówka

ja mam teraz wizyty już co 2 tygodnie.

herbatita ja mam drętwienie nóg i powoli zaczynają mi puchnąć wieczorem. Co stosuję ćwiczenia na nogi które pokazała mi rehabilitantka takie które nie angażują brzucha i można je wykonywać nawet na siedząco lub leżąca. Poszperaj w necie i poszukaj ćwiczę dla kobiet w ciąży.

Qlf normalnie stęskniłam się za tobą:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
herbatita ja nie puchnę, więc na to nic nie poradzę, ale jeśli chodzi o drętwienie dłoni, to dopada mnie to czasem. Pytałam lekarza i nie należy się tym przejmować. A radzić sobie z tym nie radzę jakoś specjalnie, bo bardzo uciążliwe to nie jest. Chwilę zdrętwieje (zwłaszcza w nocy) i przestaje ;)

baby dzwoniłaś go gina w sprawie wieczornej dawki leku? jak w ogóle dzisiaj się czujesz?

U mnie dziś na obiad będzie pizza, M. ma zamówić wracając z pracy. Niech już przyłazi, bo jestem głodna ;)

Czuję się lepiej, poranną tabletkę przespałam, tzn. wziełam rano jak jadłam sniadanie z meżem o 5:00 i szybko usnęłam więc jak wstałam przed 9 to już było po tym najgorszym. Teraz wzięłamndrugą i na razie jest ok, zobaczymy za pół godziny co bedzie, mam ndziieję, że szybko się przyzwyczai organizm, dziwnie tylko mam z opóźnionym dziaóaniem mięśni, tak jak pisałam wcześniej, czuję sie tak jakby mi ktoś wyłączył wspomaganie ;-)
Lekarz mówił, żebym brała połówkę a jak mi się poprawi to zeby zwiększyc, a z tymi mięsniami to mówił, że jak nie jest to bardzo uciążliwe to, żeby sie nie przejmować.

U mnie dzisiaj na obiad mielone z ziemniaczkami i do tego pomidorówka z wczoraj, mniamciu :)

asiunia ja tez totalnie nie czuje sie gotowa psychicznie. jeszcze jak pomysle ze wyprawka to tak polowicznie skompletowana ,ciuszki kupione za duze,bo wszyscy tak doradzali,brrrrrr,utluklabym co niektorych .malz i rodzina bedzie miec duzo roboty jak bede juz w szpitalu ,generalnie nic nie gotowe.Geeeee,tylko spokoj:-) mnie uratuje.dzis obejrze czesc rzeczy i zobaczymy na ile mi tej zimnej krwi starczy:).3eba sobie zafundowac odrobine przyjemnosci i mysle o jakiejs kosmetyczce ktora by mnie w domu doprowadzila do ludzkiego wygladu ,tak szukam w gazecie ale wpadaja mi w oko tylko ...ogloszenia towarzyskie:))))))

baby jakby nie mogło się to wszystko zrównoważyć ;-)i działać bez zarzutu...a tu widzę, że serducho przyśpiesza, a za to mięśnie zwalniają :eek:

nela ale dzidzia urośnie! teraz tylko dokup kilka malutkich rozmiarów i będzie ok

nela to może coś znaczy ;P

baby nie wiem co ci napisać. Jedynie tyle że w końcu organizm się przyzwyczai i trzeba przez to przebrnąć. Ale widzę że i tak nie jest tragicznie. Pomyśl że ja to trzęsłam się jak osika, tak że w klawiaturę miałam problem trafić.

a my dziś obiad zamówiliśmy. Znajomy ma catering. Ciekawe co będzie :P

Hej babolki

Na wstepie muuusze sie pochwalic ze moje dziecko wlasnie zrobilo 4 pierwsze samodzielne kroczki:-)

asiunia nie zadreczaj sie, Josiu malutki, zapomni a ja dokladnie cie rozumie, moj Olek tez ostatnio jakis nieznosny sie zrobil, w dodatku caly czas na rekach by chcial, wiem jak ciezko zachowac zimna krew czasami.
herbatinka lekarz ma racje, mi obrzek dloni towarzyszy juz jakis czas, o dziwo ze stopami mam spokój bo poprzednio to mialam jak banie.

ja znowu nie nadaje sie do zycia. ani mi sie pisac na bb, ani przegladac allegro nie chce. nie moge ulezec na kanapie, ciagle mi duszno i niewygodnie. zmienialam pozycje juz na kazda mozliwa. pewnie powinnam wyjsc na spacer, ale - nie chce mi sie. koszmar jakis. normalnie czuje sie jak rozkladajace sie zwloki.. a zaraz wpadna dzieci.. i jeszcze D wychodzi z domu, jego najlepszy przyjaciel wyjezdza na stale do norwegii :-(

i w ogole moj malz wymyslil, ze jedzie z tesciem do egiptu.. na tydzien, od 1 marca. nigdy nie mialam nic przeciwko, niech jedzie. ale co ja zrobie z dwojka dzieci i z brzuchem, to nie wiem.. znaczy on sie mnie pytal, mowil, ze jak mam jakies ale to on nigdzie nie jedzie.. ech.. moze tesciowke zmusze, zeby po dzieci rano przyjezdzala do pkola? hehe ;-) to by mi ulzylo sporo!..

jola
- GRATULACJE!!!! maly samo-chodzik :-D slicznie!!!

reklama
j

i w ogole moj malz wymyslil, ze jedzie z tesciem do egiptu.. na tydzien, od 1 marca. nigdy nie mialam nic przeciwko, niech jedzie. ale co ja zrobie z dwojka dzieci i z brzuchem, to nie wiem.. znaczy on sie mnie pytal, mowil, ze jak mam jakies ale to on nigdzie nie jedzie.. ech.. moze tesciowke zmusze, zeby po dzieci rano przyjezdzala do pkola? hehe ;-) to by mi ulzylo sporo!..
a co on tam chce robic? Bic sie czy walczyc na prezydenta? ahahahha :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry