..aenye
Mama grudniowa'06
morgaine, nie wiem, nie mysle o tym ;-) mowie do niego Feluś i jak sie ktos pyta, jakie bedzie mial imie, to mowie, ze Feliks. i obserwuje dziwne miny (najlepiej, jak nie chca klamac, a i chca cos powiedziec, zeby nie zmilczec ;-) ciekawe reakcje). ale
morgaine, wklej jakies swoje zdjecia i dzieci, bo nie wiem, z kim tyle gadam

mi nigdy nic nie puchlo (oprocz pipki przez alergie
), chociaz tyle.
kurde, mi wlasciwie w ogole nic nie dolega ostatnio. bez kitu, powinnam sie czuc super, oprocz tego ucisku na przepone, przez ktory ciagle musze gleboko oddychac i jakby nigdy nie moge tak naprawde nabrac powietrza. ale poza tym nic mnie nie boli, nie tyje masakrycznie, nie mam jakiegos dziwnego apetytu.. tylko ta niemoc totalna, lenistwo w wersji maxxxxxxxxxx i uczucie bezradnosci - ze nie dam rady, nie mam sily, nie zdaze itp.
asiunia, niby nurkowac
morgaine, wklej jakies swoje zdjecia i dzieci, bo nie wiem, z kim tyle gadam

mi nigdy nic nie puchlo (oprocz pipki przez alergie
), chociaz tyle.kurde, mi wlasciwie w ogole nic nie dolega ostatnio. bez kitu, powinnam sie czuc super, oprocz tego ucisku na przepone, przez ktory ciagle musze gleboko oddychac i jakby nigdy nie moge tak naprawde nabrac powietrza. ale poza tym nic mnie nie boli, nie tyje masakrycznie, nie mam jakiegos dziwnego apetytu.. tylko ta niemoc totalna, lenistwo w wersji maxxxxxxxxxx i uczucie bezradnosci - ze nie dam rady, nie mam sily, nie zdaze itp.
asiunia, niby nurkowac

. Dużo się u Was wydarzyło w tym niby niedługim czasie. Ja jednak na zakupach nie byłam, bo jak się okazało od wczoraj remont sypialni trwa pełna parą, więc miusiałam przez weekendsie z niej wyprowadzić. Teraz mam mega masakrę w domu. Nie zdawałam sobie sprawy ile gratów można mieć w jednym pokoju ;-). Teraz wszędzie jest coś z sypialni w każdym zakamarku domu. Mnie wyganiają, żebym nie wdychała farb itp. Cioteczka z wujkiem i bratem teraz malują 99dodoatkowo rozpieszcza mnie dobrym jedzonkiem - dzisiaj przywiozła ogórkową i nasmażyła oponek - mmm, pyszotka - tylko ja zaraz będe wyglądała jak w ciąży bliźniaczej
. A słuchajcie, boli mnie pępek ostatnio, tzn. tak naokoło pępka. też tak macie czy tylko ja jakiś dziwoląg jestem?!