ducha
Tymciowa mama :)
czego tu się wstydzić
a zawsze podczas wizyty można mu głęboko w oczy popatrzeć![]()
hihi, niby można, choć czasem Pan doktor zagląda głęboko... ale nie w oczy ;-).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czego tu się wstydzić
a zawsze podczas wizyty można mu głęboko w oczy popatrzeć![]()
bynajmniej chłopisko moje zna się na kolorach i farbach to mogę na nim polegać w tej kwesti bo pracowała kiedyś w sklepie z chemia budowlaną.Mam ten kolor w salonieKolor - kanadyjska jodła, cokolwiek to znaczy ;-).
morgaine, nie wiem, nie mysle o tym ;-) mowie do niego Feluś i jak sie ktos pyta, jakie bedzie mial imie, to mowie, ze Feliks. i obserwuje dziwne miny (najlepiej, jak nie chca klamac, a i chca cos powiedziec, zeby nie zmilczec ;-) ciekawe reakcje). ale
morgaine, wklej jakies swoje zdjecia i dzieci, bo nie wiem, z kim tyle gadam![]()
mi nigdy nic nie puchlo (oprocz pipki przez alergie), chociaz tyle.
kurde, mi wlasciwie w ogole nic nie dolega ostatnio. bez kitu, powinnam sie czuc super, oprocz tego ucisku na przepone, przez ktory ciagle musze gleboko oddychac i jakby nigdy nie moge tak naprawde nabrac powietrza. ale poza tym nic mnie nie boli, nie tyje masakrycznie, nie mam jakiegos dziwnego apetytu.. tylko ta niemoc totalna, lenistwo w wersji maxxxxxxxxxx i uczucie bezradnosci - ze nie dam rady, nie mam sily, nie zdaze itp.
asiunia, niby nurkowac![]()
Pan doktor zagląda, ale w inne OKO;-)![]()