reklama

Kwiecień 2011

reklama
ducha a myślałam, że to ja tylko jestem taki dziwoląg co mnie boli piecze pępek i wkoło niego! ;-)
z kolorami to ja też mam zawsze problem aenye ma racje z wybieraniem o ton jaśniejszy mój K zawsze powtarza ze nie potrafię sobie tego koloru wyobrazić na dużej powierzchni bo tez wybieram te ciemniejsze kolory ,a on jedzie i kupuje kolor jaśniejszy a ja później chodze zadowolona i mowie widzisz jaki ładny kolor wybrałam, a on tak to jest ten jasniejsze niż ten co ty wybrałaś :-D bynajmniej chłopisko moje zna się na kolorach i farbach to mogę na nim polegać w tej kwesti bo pracowała kiedyś w sklepie z chemia budowlaną.

Kolor - kanadyjska jodła, cokolwiek to znaczy ;-).
Mam ten kolor w salonie :) Wybrałam go na jedną ścianę a właściwie na jej część nawet. A połączyłam z pomarańczem, ale nie pamiętam jakim ;) Jest dość ciemny. Na początku nie mogłam się przyzwyczaić, ale już jest ok. Ale do sypialni to bym go nie chciała. Może da się jakoś rozjaśnić. Ja w sypialni mam świeże awokado. Uwielbiam zielone kolory :)

no to mnie pocieszyłaś :confused2:. No cóż, kupię jakąś fajną wzorkową tapetę i nakleję na jakąś część (mam dosyc sporą sypialnię) i będzie dobrze. Mam nadzieję :-). Mogłam się Was poradzić zanim wybrałam :tak:. Kit z tym. Akkm pytałaś lekarza o ten pępek?

morgaine, nie wiem, nie mysle o tym ;-) mowie do niego Feluś i jak sie ktos pyta, jakie bedzie mial imie, to mowie, ze Feliks. i obserwuje dziwne miny (najlepiej, jak nie chca klamac, a i chca cos powiedziec, zeby nie zmilczec ;-) ciekawe reakcje). ale
morgaine, wklej jakies swoje zdjecia i dzieci, bo nie wiem, z kim tyle gadam :-P :-D

mi nigdy nic nie puchlo (oprocz pipki przez alergie :-D), chociaz tyle.

kurde, mi wlasciwie w ogole nic nie dolega ostatnio. bez kitu, powinnam sie czuc super, oprocz tego ucisku na przepone, przez ktory ciagle musze gleboko oddychac i jakby nigdy nie moge tak naprawde nabrac powietrza. ale poza tym nic mnie nie boli, nie tyje masakrycznie, nie mam jakiegos dziwnego apetytu.. tylko ta niemoc totalna, lenistwo w wersji maxxxxxxxxxx i uczucie bezradnosci - ze nie dam rady, nie mam sily, nie zdaze itp.

asiunia,
niby nurkowac :rolleyes:

taaa jak widziałam Twoje foty chudasie szczuplasie to też się będę jutro chwalić:P

najlepsze jest to, że jak się na kogoś patrzy, kogo zna się tylko z forum to jest takie zaskoczenie... :)

poza tym ja nawet unikam używania imion moich dzieci...kurde wiecie jaką ja przeciwniczką forów różnego typu byłam....żadnego nk, fb też się chcę usunąć, kurcze można prześwietlić człowieka (zawsze jak przychodziłam do nowej pracy to po tygodniu było: nie masz konta na nk?) ludzie po prostu mogą wszystko o Tobie wiedzieć, nie mówiąc już o tym, że z mojego byłego osiedla zastrzelili kolesia bo znaleźli go (w zasadzie jego żonę) na nk. koleś kogoś na kasę wykiwał, a żoneczka na nk foty z wakacji, dom jak urządzili itd itp. no to się ktoś zdrowo wkurzył....

dlatego po tym wielkim moim monologu, wkleję swoje foty na zamknięty;) Wam ufam, ale jakiś QLF się tu kręci, może on z CBŚu albo cóś;)

hahahahhahahaha you know what I mean?;)

Morgaine ja staram się być ostrożniejsza w wirtualnym świecie. Kiedyś się logowałam z imienia,wklejałam zdjęcia itp a potem się dowiadywałam że różne "koleżanki" podczytywały, coś poprzekręcały itd no i miło nie było. Zresztą pewnie i tak kto mnie zna i tu podczytuje to się zorientuje że ja to ja:-) ale zdjęcia też wolę na zamkniętym :-)

mitaginka Ty uważaj z tym lekarzem:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry