reklama

Kwiecień 2011

Cucumber - na dwa dni przed porodem ;) pomyśl sobie, że wszystkie tak mamy

Byłam w końcu na "Czarnym łabędziu" - ciekawy, bardzo dobra rola N. Portman..niedawno w "dzień dobry TVN", czy też w "pytaniu na śniadanie" był wywiad z baletnicami, oglądałyście to może (?) i one wypowiadały się o tym filmie nie za bardzo pochlebnie, starsznie byłam ciekawa jakie na mnie zrobi wrażenie....zrobił

ja też już oglądałam. Rola naprawdę bosko zagrana przez Portman, aczkolwiek film ciężki, nie na wyluzowanie. Ale wierzę, że niektóre baletnice tak mają. Te wieczne diety, nieustanne ćwiczenia, ból i presja. Zero życia poza baletem... współczuję, chociaz na scenie ślicznie wygląda.

reklama
o ja jutro pojawi się pierwsze wątkowe dziecko, trzymam kciuki za alexandrę za pomyślny poród:happy:
wróciłam z łowów i padłam, a wyprawka nadal nie skończona, została apteka i kosmetyki, nie miałam już siły, trudno mam nadzieje że zdąrze przed porodem;-)
małego nadal katar męczy ale innych objawów brak, jak na razie co trochę się budzi i nawet zwymiotował troszkę, moje biedactwo jutro chyba jednak lekarz go obejrzy. zmykam spać po przede mną raczej ciężka nocka
dobrej nocki kobitki

jejku... juz juztro pierwszy kwietniowy maluszek bedzie z nami :-) trzymam kciuki z calych sil! az sie wzruszylam...

hatorska, akkm,
napiszcie do jola.24, ona was dopisze do zamknietego watku.

morgaine
, dawaj, dawaj, nie tlumacz sie brakiem zaufania do forow ;-) ja mam jakos na to wylane, nie wiem, odkad pamietam uzywam nicku aenye, jeszcze w liceum, na starych komunikatorach, od zawsze jestem aenye w wirtualnym swiecie :-) spotkalam tylko jednego lekkiego psychopate, a raczej psychopatke w necie, ale znalam z zywca ;-) we francji poznalam, nie wiem, zakochala sie we mnie czy inne cuda na kiju, ale zablokowalam na fb, mailu i mam spokoj :-)

ale pewnie, to kwestia wyboru. ale ja nie mam nic do ukrycia, a jak ktos spelnia jakies swoje chore fetysze podczytujac w tajemnicy przede mna to forum, zeby sie dowiedziec co nieco o mojej pipce, to jego sprawa ;-)

Dziewczyny ,matko !!! w ktorym tygodniu jest Alexandra???Az mnie ciarki przeszly ze ona juz bedzie rodzic.Mi kumpela obiecala zrobic zdjecia ciazowe w nastepnym tygodniu ,wiec mam motywacje,musze choc tyle wytrzymac:-D.
Brzuszek twardy caly czas ,malz obmacal,jutro skontaktujemy sie z ginem i wyglada na to ze dolacze do grona "fenoterolowek" echhhhhh.Mialam nadzieje ze bez tego sie obejdzie:-(

więc nie będę jej na razie głowy zawracać niech odpoczywa ile może :-)
jeju dziewczyny to już nie są przelewki coraz mniej czasu nam pozostało w dwupakach alexandra trzymamy kciuki wszystkie kwietniówki x2:-) będzie dobrze niech Bóg ma Was w swojej opiece jeszcze chwile i będziesz tulic swoje maleństwo.

A słuchajcie, boli mnie pępek ostatnio, tzn. tak naokoło pępka. też tak macie czy tylko ja jakiś dziwoląg jestem?!

Ja mam takie same odczucia :/ Boli i piecze i wymacalam takie jakby zgrubienie wokol (?) Niby polozna mowila, ze to normalne (????), albo ze bobo naciska na jakis nerw itp i dlategto takie odczucie... W co watpie. Fakt, np dzis jest ok, a pobolewa, jak troche polaze albo podzwigam, wiec cos z ta przepuklina by sie zgadzalo... :/ O ile to to. Nie chce sie nakrecac. W ogole grozne to? Czekam na Wasze zapytania i odpowiedzi Waszych lekarzy...

reklama
jeju 3mam kciuki za alex :-) wszystko bedzie dobrze! MUsi byc!!!

ja mam takie samo podejscie do spraw internetowych jak aenye. Wiem ze na tym forum sa moje 2 sasiadki (nie wiem czy aktywne forumowo, czy juz przestaly) i mam to gdzies. Nie mam nic do ukrycia wiec zadne FBI nie robi na mnie wrazenia :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry