reklama

Kwiecień 2011

:szok:no widziałam nawet u męża w pracy, pierwsze co robiła jego szefowa po przyjęciu czyjegoś cv to zaglądała na naszą klasę;) ja niby mam, ale z racji zawodu też nie mogę sobie pozwolić na np zdjęcia z jakiejś imprezki czy cuś;) więc jest bo jest:)

kończe wyszywać prosiaczka mojej Natalci i nie wiem co wtedy zrobię z rękoma przy oglądaniu tv

reklama
ducha, nie chciałam Cię nastraszyć ;) Myślę, że jak czymś ozdobisz tak jak piszesz, to rozjaśnisz sypialnię. Poza tym to zależy też od nasłonecznienia i mebli, dywanów itp, więc spokojnie :) Kolor sam w sobie jest ładny, a przynajmniej mi się podoba.

Nie wierzę, że nadrobiłam :)

Nati - pusto na forum bez Ciebie, to trochę jak Aenye pójdzie się przespać to też pusto :) albo Morgaine nie pisze, czy Anawoj, ale to chyba w głównej mierze przez ilość suwaczków i cytowanie ;)

Asiunia - każdego dnia uczymy się tych naszych Perełek, a one nas.....nie zrozumie ten co nie ma ;) ale już niedługo MOŻE zrozumie...oj zdziwi go rzeczywistość, zdziwi (będzie jak w książkach L. Talko)

Alexandra - myślę o Was i o synku Justi i w ogóle o wszystkich Kwietnióweczkach, bo to, że się nie wymienia nie znaczy, że się zapomniało..... tu każda z nas coś wnosi.

A Ci sprzedawcy z allegro to powinni nam rabatu udzielać za te reklamy ;)

a tak poza tym to tydzień do wizyty u ginki (aż mam stracha co powie), cała lista bóli aktualna(szkoda pisać)

aha Mitaginka ja też w 30tym tygodniu ;)

akkm też mnie piecze pępek i wokół (od samego początku) ginka powiedziała, że to przepuklina
ale mówiła to tak spokojnie w porównaniu do innych szyjkowych tematów, że nie panikuję, ale dowiem się więcej bo to niefajne jest

a na obiad miałam pyszną lasagne ze szpinakiem, mężuś mówi "dobra była ale za mało mięsa" hihihihi. Jak na obiad jest coś bez mięsa to jak nie obiad. Przypomniało mi się jak na studiach zabrałam go do baru sałatkowego na obiad, zjedliśmy mega porcje, ja najedzona jak smok, a on mówi, że ok. sałatek już podjadł a teraz by coś z mięsem zjadł :) Głowę mi urwie za tą pisaninę ;)
hihihihi. On też jest przeciwnikiem wszelkich forum.

No i pytanie za 100 punktów, jaki zamknięty...ja też chcę zdjęcia obejrzeć i telefony pospisywać, tylko jak i gdzie :(

Ostatnia edycja:
Jej Dziewczyny, kiedy opada brzuch w ciąży, tzn macica? Bo ja się niedługo uduszę. Żeby wziąć głęboki oddech to się muszę prostować i wyginać do tyłu jak siedzę. Masakra jakaś.

Cucumber - na dwa dni przed porodem ;) pomyśl sobie, że wszystkie tak mamy

Byłam w końcu na "Czarnym łabędziu" - ciekawy, bardzo dobra rola N. Portman..niedawno w "dzień dobry TVN", czy też w "pytaniu na śniadanie" był wywiad z baletnicami, oglądałyście to może (?) i one wypowiadały się o tym filmie nie za bardzo pochlebnie, starsznie byłam ciekawa jakie na mnie zrobi wrażenie....zrobił

hatorska nie strasz żadna przepuchlina , ja to ciągle bagatelizuje i tłumacze naciąganiem się skóry, a przepuchlina to poważna sprawa ,ale jutro zapytam o to na SR a jak nic się nie dowiem nic konkretnego to zadzwonie do gina żeby miec pewność! ciągle coś jak nie hemoroidy to pępek :/
ja też nic nie wiem na temat tego zamkniętego ,a tam chyba maja dostęp tylko wybrani

hatorska, no to zgasły moje nadzieje :P Mąż się ciągle boi, że płacze albo jestem obrażona jak tak wzdycham i sapie :P

A w ogóle to dzisiaj mój ukochany przyznał mi się, że za każdym razem jak jest w pracy i słyszy, że ja dzwonię (ma na mnie inny dzwonek ustawiony) to mu ciśnienie skacze i tysiąc myśli, że coś się dzieje :P A ja np dzisiaj do niego do dzwoniłam grzecznie zepytać, czy mogę zjeść jego serek wiejski :D

Trzymamy kciuki za Alexandrę :* Wszystko pójdzie dobrze. I będziemy mieć pierwszą rozpakowaną. Kurcze, ale się denerwuję.

kurczę, szkoda mi alexandry -nie pomyślałabym, że ona będzie jedną z pierwszych, tak dobrze znosiła tę ciążę...
na pewno będzie dobrze, musi być! ale uczucie dziwaczne...:(

reklama
Na pewno bardzo się denerwuje, ale skoro to jest najlepsze dla małego to pozostaje tylko trzymać kciuki za nich oboje, jestem przekonana, że wszystko będzie dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry