Nie wierzę, że nadrobiłam
Nati - pusto na forum bez Ciebie, to trochę jak
Aenye pójdzie się przespać to też pusto

albo
Morgaine nie pisze, czy
Anawoj, ale to chyba w głównej mierze przez ilość suwaczków i cytowanie
Asiunia - każdego dnia uczymy się tych naszych Perełek, a one nas.....nie zrozumie ten co nie ma

ale już niedługo MOŻE zrozumie...oj zdziwi go rzeczywistość, zdziwi (będzie jak w książkach L. Talko)
Alexandra - myślę o Was i o synku
Justi i w ogóle o wszystkich Kwietnióweczkach, bo to, że się nie wymienia nie znaczy, że się zapomniało..... tu każda z nas coś wnosi.
A Ci sprzedawcy z allegro to powinni nam rabatu udzielać za te reklamy
a tak poza tym to tydzień do wizyty u ginki (aż mam stracha co powie), cała lista bóli aktualna(szkoda pisać)
aha
Mitaginka ja też w 30tym tygodniu
akkm też mnie piecze pępek i wokół (od samego początku) ginka powiedziała, że to przepuklina
ale mówiła to tak spokojnie w porównaniu do innych szyjkowych tematów, że nie panikuję, ale dowiem się więcej bo to niefajne jest
a na obiad miałam pyszną lasagne ze szpinakiem, mężuś mówi "dobra była ale za mało mięsa" hihihihi. Jak na obiad jest coś bez mięsa to jak nie obiad. Przypomniało mi się jak na studiach zabrałam go do baru sałatkowego na obiad, zjedliśmy mega porcje, ja najedzona jak smok, a on mówi, że ok. sałatek już podjadł a teraz by coś z mięsem zjadł

Głowę mi urwie za tą pisaninę

hihihihi. On też jest przeciwnikiem wszelkich forum.
No i pytanie za 100 punktów, jaki zamknięty...ja też chcę zdjęcia obejrzeć i telefony pospisywać, tylko jak i gdzie