reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witajcie
Dziewczyny a ja mam zupełnie inne pytanie; czy u Was tez pojawia się drętwienie dłoni, ból i obrzęk? Mój lekarz prowadzący ciąże mówi, że zbiera się we mnie już woda przez co moge troszke juz puchnąć i jest to normalny objaw pod koniec ciąży, w sumie to zauważyłam już małe puchnięcie nóg. W nocy potrafi mnie obudzić ból dłoni i ich zdrętwienie.
Czy macie takie objawy ? jak sobie z tym radzicie?

drętwieją i się budzę w nocy, rozmasowuję i śpię dalej;)
Morgaine znowu buty??? :-D

hahaha buty buty,
problem w tym że te co wczoraj kupiłam są śliczne, były w dobrej cenie (ponad 100 zł przecena!!) no ale wysokie!! jednak zbyt wysokie na ciążę ale kurka jutro jadę zawieźć l4 do pracy wiec je musze ubrac:D
ale dzisiaj byłam z mamą, ona sobie kupiła, a ja wypatrzyłam dla siebie śliczne, wiosenne!!! ale teraz muszę pierwsze pościel kupić hihi to przez aenye!!!!! a dopiero w kwietniu kupię te buty, prawie pogoda będzie już na nie ok, bo na razie za zimno....w piątek ma być u nas śnieg!!!!!!

moje dzieciaki nie oglądają dzisiaj bajek!!!!!!! nareszcie się rpzemogłam i zajęłam ich zabawkami. siedzą i się bawią, co prawda z Młodym trzeba się bawić, bo ze Starszakiem ostatnio im nie wychodzi.... ale dajmy radę,
Starszak wczoraj i dzisiaj nie byl w pkolu bo cos ma katar, ale jutro juz idzie, musze isc do lekarza. Mlody do niani:)
M wroci późno, jutro będą z kumplem malować
a ja dzisiaj kupilam juz lovelle i moge next week zacząć prac:D:D

ktoś pytał o skurcze przepowiadające...ja mam od 20tego tygodnia a jest 33!!! tyle ze nie regularne wiec mam nie panikowac i brac magnez, w razie skurczu nospe. na razie to dziala i jest ok.
ale juz czuje to co bedzie sie dzialo:( kurde tak ciezko czlowiekowi, taka jestem wielka a tu jeszcze półtora mcal!!!!!!

herbatita-współczuję tego drętwienia..spróbuj spuścić rękę niżej,tzn.tak,żeby zwisała z łóżka-mnie to pomagało,gdy ręka drętwiała!!! Ja o dziwo też nie puchnę,a w poprzedniej ciąży to nogi jak balony,a na rękę nic założyć nie mogłam.
Kupiłam Perfecta Mama krem na zmęczone i opuchnięte nogi i jakoś tak smaruję rano i wieczorem,ot,tak,dla lepszego samopoczucia!

joll-oby radość powróciła!U mnie smutki gościły wczoraj,ale skutecznie sobie z nimi poradziłam;-)
i Tobie kochana-tego samego życzę!!!

Ja po 4 godz.chodzenia padam ze zmęczenia i dzidzia chyba też zmęczona..naciska mi jakoś na krocze....
Lecę zrobić naleśniki,bo Marysia się dopomina.A dla mnie grejfrucik;-)

ja tez w poprzedniej ciazy strasznie puchlam. Do tego bardzo szybko sie to zaczelo. Teraz widze ze wlasnie rano mam rece spuchniete po nocy (polozna to tlumaczyla brakiem ruchu czyli slabym przeplywem krwi - norma u nas) a nogi bez zmian, narazie :) oby tak zostalo bo chyba nie przezyje powtorki z rozrywki...

Dzwonię przed chwilą do gina (miałam zadzwonić, jak będę mieć wyniki z krwi i moczu, a przy okazji dowiedzieć się o wynik wymazu z kanału szyjki macicy, bo na ostatniej wizycie 1,5 tyg temu miałam pobierany), a gin mówi: "dawno pani do mnie nie dzwoniła, że już myślałem, że się pani obraziła" :-D:-D:-D:-D
to tak a propos naszych porannych wywodów na forum :tak:

Dzwonię przed chwilą do gina (miałam zadzwonić, jak będę mieć wyniki z krwi i moczu, a przy okazji dowiedzieć się o wynik wymazu z kanału szyjki macicy, bo na ostatniej wizycie 1,5 tyg temu miałam pobierany), a gin mówi: "dawno pani do mnie nie dzwoniła, że już myślałem, że się pani obraziła" :-D:-D:-D:-D
hahaha :-) jak dobrze ze on ma takie poczucie humoru...

reklama
hermionka znasz już płeć dzidziola??

aenye jakie w końcu imię będzie nosił Felek?:D

hahaha to samo chciałam napisać co asiunia, ma chłop poczucie humoru;) \
chyba Cię lubi:)
tzn. na pewno, nawet jakby nie lubił to i tak by polubił ahhaahha

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry