Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahahahahahaczy łapać rekiny ?![]()
no wlasnie!drętwieją i się budzę w nocy, rozmasowuję i śpię dalejWitajcie
Dziewczyny a ja mam zupełnie inne pytanie; czy u Was tez pojawia się drętwienie dłoni, ból i obrzęk? Mój lekarz prowadzący ciąże mówi, że zbiera się we mnie już woda przez co moge troszke juz puchnąć i jest to normalny objaw pod koniec ciąży, w sumie to zauważyłam już małe puchnięcie nóg. W nocy potrafi mnie obudzić ból dłoni i ich zdrętwienie.
Czy macie takie objawy ? jak sobie z tym radzicie?
![]()
Morgaine znowu buty???![]()

hahaha :-) jak dobrze ze on ma takie poczucie humoru...Dzwonię przed chwilą do gina (miałam zadzwonić, jak będę mieć wyniki z krwi i moczu, a przy okazji dowiedzieć się o wynik wymazu z kanału szyjki macicy, bo na ostatniej wizycie 1,5 tyg temu miałam pobierany), a gin mówi: "dawno pani do mnie nie dzwoniła, że już myślałem, że się pani obraziła"
to tak a propos naszych porannych wywodów na forum![]()
hahaha to samo chciałam napisać co asiunia, ma chłop poczucie humoruDzwonię przed chwilą do gina (miałam zadzwonić, jak będę mieć wyniki z krwi i moczu, a przy okazji dowiedzieć się o wynik wymazu z kanału szyjki macicy, bo na ostatniej wizycie 1,5 tyg temu miałam pobierany), a gin mówi: "dawno pani do mnie nie dzwoniła, że już myślałem, że się pani obraziła"
to tak a propos naszych porannych wywodów na forum![]()