Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aż się popłakałam
wiecie co laski, co to jest 600 zl w obliczu porodu, spokoju psychicznego, fachowej opieki tylko dla nas w tym dniu?! nic. ja sie nad tym nie zastanawiam. na wyprawki wydajemy tyle kasy, ze to niewiele zmieni a poza tym, dla mnie to najwazniejsza czesc wyprawki. mnie to tez bedzie kosztowalo 500-600. a potem w czasie jak sie lezy to tez lepsza opieka. i jakby cos nie tak w trakcie porodu to i cc przypilnuje bo oni sie tam znająJa się właśnie zastanawiam czy umawiać się na poród z położną. Poprzednio miałam swoją i byłam bardzo zadowolona, ale teraz trochę mniej kasy mamy, a to 600 zł kosztuje. Mąż mówi, że nas stać, ale i tak się zastanawiam.
siet, no tez bym sie martwilaja zaczynam schizowac nad wozkiem, miala babka mi wyslac w pon kurierem, nie ma wozka, a ona sie nie odzywa :-/ tel wylaczony, w mailach cisza. fak.
niby ma same pozytywy, ale i tak sie wnerwiam. grrr.
czyli Feluś?dobrze, ze Feluś kopie ciagle, kochany maluszek, przypomina mi, czemu jestem taka wymeczona :-)
hahah ja to samo. nawet jak mialam sen ze rodze to we snie smsa pisalam do mitaginki zeby na forum przekazalaale moge was zapewnic ze znajac mnie bedziecie mialy tutaj relacje LIVE w trakcie mojego porodua P bedzie sie wkurzal
hahaha
bede rodzic nie z mezem a z forumkamihahaha
My z meżem też mieliśmy łezki w oczachchyba wywołałyśmy Alexandrę poczuła, że się martwimy