pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
No i zamierzam kupic cos takiego:
ADVANCED MATERNITY PREGNANCY BELT Strong Support Size M on eBay (end time 26-Feb-11 16:42:57 GMT)
albo takiego
DELUXE PREGNANCY SUPPORT BELT - SMALL on eBay (end time 25-Feb-11 09:58:11 GMT)
co myslicie? Pomoze? Czy to taki kolejny ciazowy pic, zeby wyciagnac kase???
W bootsie sa pasy cantaloop support belt... Nie dokładnie takie same, ale są i ceny zaczynają się od Ł10.
Mnie brzuch wywaliło masakrycznie . Ale wydaje mi się, że to po wczorajszym upadku małą się trzyma z dala od kręgosłupa. Bo serio... do tej pory to ja brzuch miałam malutki, a wczoraj ajk w 50tc ;-)
Asia kiedy będziesz w Manch po paszport???
nie, no raczej nie pojada nigdzie, ale nie dlatego absolutnie, ze uwazam, ze z dziadkami byloby im gorzej niz z nami, ale dlatego, ze obaj sa juz na tyle duzi, ze chcieliby pewnie uczestniczyc w przybyciu Felusia na swiat (nie doslownie, ale niedlugo pozniej). na pewno chce, zeby przyjechali do szpitala - juz im tlumaczylam nieraz, ze pan doktor pomoze dzidzi wyjsc z brzucha, ze bede musiala isc do szpitala i tam przyjdzie do nas dzidzia (ich to strasznie nurtuje, jak ta dzidzia tam weszla - odp. tata dal ziarenko mamusi - i jak wyjdzie - odp. przez pepek, urosl mi bardzo i oni widza w tym zdecydowanie sens). wiec koniecznym elementem bedzie to, ze jak zaczne rodzic, to oni pojada do rodzicow moich, ja pojade do szpitala, oni mnie tam odwiedza i potem przyjada do domku, gdzie bedzie juz Feliks.
nie wiem, poki co tak sobie to wyobrazam.
I bardzo pięknie! Mnie się to bardzo podoba!
Ostatnia edycja: