madziarkas
Fanka BB :)
pomalowałam dziś (druga warstwa) kawałek ściany w kuchni, a teraz mam zamiar poszukać fajnych obrazków "kulinarnych" jakaś kawka....ogólnie tonacja brąz i wanilia. jeśli macie jakieś sugestie, piszcie kochane, piszcie. remont kuchni powoli dobiega "środka" bo jeszcze kilka metrów glazury lub płyt trzeba nakleić, ale nie mam pewności czy to teraz, czy za jakiś czas. na razie są stare płytki i tyle
anawoj mam kuchnie właśnie w tonacji wenge&wanilia - na ściane zawiesiłam czarne ramki (kupione w ikei ) i do środka wrzuciłam jasne kamienie (też ikea). Efekt fajny tylko już mi się nudzi
Z rana wzięłam się za sprzątanko i teraz znów zaczynam prawie od początku - niespodziewanie odwiedziła mnie kuzynka z dzidzikiem 4 latka, ciocia i żona dziadka. Ale najlepszy tekst - "Ale się zaaokrągliłaś!!!! pierwszy raz widzimy cię taką pulchniutką.... no i ta buzia taka okrąglutka!!!!"

sama przyjemność słuchać komplementów od rana
zuzanna ja też chce takie literki!!! widziałam na allegro takie drewniane ale jeszcze nie zamawiam bo nie ustaliliśmy do końca imienia:-) Z papieru zrobiłąś???
Ostatnia edycja:
ale to by go jeszcze rozjuszylo ;-) mi sie dla syncia podobaly Gutki i inne imiona tego typu, ale NIE dalo rady przekonac fanfarona. hehe :-)
ranyyyyyyyyyyyy co ja przeoczam!???