reklama

Kwiecień 2011

pomalowałam dziś (druga warstwa) kawałek ściany w kuchni, a teraz mam zamiar poszukać fajnych obrazków "kulinarnych" jakaś kawka....ogólnie tonacja brąz i wanilia. jeśli macie jakieś sugestie, piszcie kochane, piszcie. remont kuchni powoli dobiega "środka" bo jeszcze kilka metrów glazury lub płyt trzeba nakleić, ale nie mam pewności czy to teraz, czy za jakiś czas. na razie są stare płytki i tyle

anawoj mam kuchnie właśnie w tonacji wenge&wanilia - na ściane zawiesiłam czarne ramki (kupione w ikei ) i do środka wrzuciłam jasne kamienie (też ikea). Efekt fajny tylko już mi się nudzi

Z rana wzięłam się za sprzątanko i teraz znów zaczynam prawie od początku - niespodziewanie odwiedziła mnie kuzynka z dzidzikiem 4 latka, ciocia i żona dziadka. Ale najlepszy tekst - "Ale się zaaokrągliłaś!!!! pierwszy raz widzimy cię taką pulchniutką.... no i ta buzia taka okrąglutka!!!!" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: sama przyjemność słuchać komplementów od rana:szok:

zuzanna ja też chce takie literki!!! widziałam na allegro takie drewniane ale jeszcze nie zamawiam bo nie ustaliliśmy do końca imienia:-) Z papieru zrobiłąś???

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny trochę mnie niebyło ale nie mialam neta- nawet nie nadrabiam tego co pisałyście bo to nie możliwe żeby nadążyć , na wizycie u lekarza wszystko ok. ale mi robił wymaz z pochwy wy też tak miałyście no i mała warzy 1,6 kg:-)

zuzanna, piekne imie to i piekne literki!!! jeny, jak ja ci zazdroszcze meza, ktory zgadza sie na takie sliczne imiona ;-) moj w zyciu dla corki nie przelknalby imienia Mela.. nie wiem, jak bardzo musialabym sie upierac, chyba zagrozic rozwodem :-D ale to by go jeszcze rozjuszylo ;-) mi sie dla syncia podobaly Gutki i inne imiona tego typu, ale NIE dalo rady przekonac fanfarona. hehe :-)

a a propos literek, sa cudne, i najfajniejsze, ze zrobione przez ciebie :-) ja tez sie nudze calymi dniami i chcialabym bardzo cos malemu uszyc, przybornik, a moze jeszcze ta posciel, cokolwiek. caly czas mi to chodzi po glowie. musze meza zmeczyc, zeby na urodziny kupil mi maszyne do szycia, bo ja mam ta mega stara, lucznika, co kazda kobieta w latach 80, a moze 70, miala na stanie ;-) i jest wielka, a jak widze te nowe, malutkie, zgrabniutkie i lekkie, to az mnie sciska z zazdrosci, ze ja nie mam ;-)
ale juz widze, jak jej bede uzywac latem ;-) hehe. moze kupi mi teraz w ramach urodzinkowego prezentu? musze go pomeczyc..

PS dalej nie rozlozylam wozka :crazy: ranyyyyyyyyyyyy co ja przeoczam!???

Poczekaj z paszportem dla Josha, aż będziesz dla Maddoxa wyrabiała, to zawsze będą mieli taką samą datę ważności paszportu, co znacznie ułatwi sprawę zapamiętanai do kiedy paszporty sa ważne ;-)

Jak będziesz miała czas, siłę i ochotę się spotkać w Manch. to daj cynka.
No wlasnie to samo mi P powiedzial :D zrobimy razem jak Maddox wyjdzie z brzuszka :-)

No ja bym z mila checia sie spotkala. Mialam kiedys przyjaciolke w Manchasterze ale sie z nia poklucilam (miala byc moja swiadkowa na slubie i glowna druhna - sukienki juz uszyte, a ona na tydz przed ceremonia oznajmia ze jej nie bedzie...) no i zawsze sie z nia spotykalam. Ostatnio jak pojechalam i z nia sie juz nie widzialam to tak pusto mi sie wydalo, jakbym czegos nie zrobila - wiec ja chetnie tyle ze mąż pewnie nie bardzo... :-( bo co on z nami babami ma robic :-) moze uda mi sie namowic go zebym sama pojechala... Pociag wkoncu jest pod nosem konsulatu wiec za wiele podrozy mnie nie czeka :-D dam znac ;)

co do ciuszków...to mnie męczy problem jak duża Natalcia się urodzi, bo od początku lekarz mi mówi o bardzo długich nóżkach , no i jeśli do terminu dojdziemy,to wtedy 62 tylko będą potrzebne?aaa , no ok, nastawie się 62 i jak będzie topić się we wszystkim ,jesli okaże się cc wcześniej? nie ma to jak dylematy niedoświadczonej baby...;)
Kochana to normalne przy 1 dziecku. Ja wiem ze Josh byl duzy (drugie niby jest wieksze) wiec teraz mam doslownie 4komplety ubranek na 62 cala reszta jest 68. Niestety przy Joshu mialam pare ciuszkow ktore okazaly sie za male. Wiec nie masz co sie obwiniac ze nie zdecydowana jestes. Najlepiej miec z 2szt z kazdego rozmiaru na zapas, zaczynajac od 56.

MAM WÓZEKKKKK!!!!! póki co jest ŚLICZNY :-D jak nowy, naprawde. ide na youtube obczaic, jak sie sklada i rozklada cholerstwo :-D
super! Nareszcie :-)

musze meza zmeczyc, zeby na urodziny kupil mi maszyne do szycia, bo ja mam ta mega stara, lucznika, co kazda kobieta w latach 80, a moze 70, miala na stanie ;-) i jest wielka, a jak widze te nowe, malutkie, zgrabniutkie i lekkie, to az mnie sciska z zazdrosci, ze ja nie mam ;-)
ale juz widze, jak jej bede uzywac latem ;-) hehe. moze kupi mi teraz w ramach urodzinkowego prezentu? musze go pomeczyc..
Wiesz co Ci powiem ze te male maszyny moze wygladaja porecznie i lekko ale sa beznadziejne. Moja mama ma juz 2ga i tez narzeka. Mowi ze nie ma to jak stary i ciezki klamot ktory nigdy jej nie zawiodl (zostal w pl), a te to teraz jeansy ciezko im idzie przeszyc, a jak chcesz porzadniejsza to tez jest ciezka, wiec nie wydziwiaj tylko sie ciesz ze nadal masz PORZADNA maszyne :-)

Hej dziewczyny. Wróciliśmy do domku. Rafek ma się dobrze. Troszkę brzusio Go boli. Za 7 dni na zdjęcie szwów.. a za miesiąc na USG układu moczowego - kontrola.
Ja wykończona na maxa... tyle dni na emocjach i stresie, że dopiero teraz, dziś odczuwam jakis taki dołek i fizyczny i psychiczny. Troszkę boli mnie podbrzusze. W pn, wybiorę się do lekarza!
Dzięki wszystkim za wsparcie i za to, ze 'byliscie' z nami! :-))

Marma Tobie dziękuję! szczególnie za tą lekarkę, super babka!

...

Zaległości nadrobię wieczorkiem..! Trzymajcie się babki!

Hej dziewczyny. Wróciliśmy do domku. Rafek ma się dobrze. Troszkę brzusio Go boli. Za 7 dni na zdjęcie szwów.. a za miesiąc na USG układu moczowego - kontrola.
Ja wykończona na maxa... tyle dni na emocjach i stresie, że dopiero teraz, dziś odczuwam jakis taki dołek i fizyczny i psychiczny. Troszkę boli mnie podbrzusze. W pn, wybiorę się do lekarza!
Dzięki wszystkim za wsparcie i za to, ze 'byliscie' z nami! :-))

Marma Tobie dziękuję! szczególnie za tą lekarkę, super babka!

...

Zaległości nadrobię wieczorkiem..! Trzymajcie się babki!
Justi super ze z Rafalkiem wszystko ok. Teraz mozesz juz odsapnąć :-) buzki dla was :***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry