reklama

Kwiecień 2011

nati mnie dziś kumpela na kawę wyciągnęła . Początkowo nie chciało mi się iść, ale później sobie myślę że już za 2 miesiące to sobie nie pójdę gdzieś ot tak bo mam kaprys;) i tak samo mam z leniuchowaniem. najpierw miałam wyrzuty że śpię do 11. ale już mi przeszło, bo czeka nas pewnie wiele nieprzespanych nocy itp. Więc jeśli Ci się nie chce wstawać leż, odpoczywaj należy się nam :tak:;-)

reklama
jeszcze nie wiem o co chodzi z krakowianką ale już się boję. zaraz poczytam.
aenye zmartwiłaś mnie tym wózkiem. kurcze wszyskie z Tobą tu to przeżywamy, czekamy na Twój wózek jak na kolejnego kwietniowego maluszka, a tu ma być klops jakiś?
jakby coś nie tak, to krzycz na babeczke bo cholera kupe siana Cie to kosztowalo i nie bedziesz na kazdym spacerze sobie pluc w gebe....

morgaine,aenye powieszę Was kobietki:P zamawiam pościel mini mini :-) i wiecie co najlepsze że najpierw kupię pościel , a potem będę wybierać kolor sypialni. pod pościel:-D
którą pościel wybierasz?:D ja neistety zamawiać będę w marcu, chyba że mi palma odbije bo kolor sypialni idealnie pasuje do apple1!!!!! i nie wiem czy się doczekam na marzec. w końcu jest debet to czemu by z niego nie skorzystać:D
Witam
ja dzisiaj byłam na usg wiec w 32 tyg Bartosz waży 2200
a jak u was
pozdrawiam wszystkich
hej. moja 1500 w zakończonym 31tyg. (czyli 32)
zgage mam jak cho....tzn. dużą mam zgagę
wytrzymać nie mogę
i źle się czuję
brzuchowo źle

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry