Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej dziewczyny.witam porannie ,ja sie przebudzilam na siku.1wsza noc czy 2ga dobrze przespana od dluzszego czasu ale tylko dlatego ze jestem na lekach obnizajacych cisnienie.Biore ten Dopegyt i mierze cisnienie ciagle.Dzis gin.jak bede tak wolno reagowac na ten lek to moze dolacza kololejny (ohhhh), a jak nie to wezma pod uwaga jednak wczesniejsze rozwiazanie(sic!).ja chce zeby wszystko bylo ok i chce wytrwac jak najdluzej.Czy ktoras z was lyka tez Dopegyt?
Justi ...nie zazdroszczę sytuacji ale pamiętaj o maleństwie i postaraj się na spokojnie pomyśleć co można zrobić...sytuacja trudna ale mam nadzieję że znajdziecie wyjście... a jeśli dla twojego zdrówka i dla fasolki lepiej żebyś poleżała w szpitalu to niestety trzeba będzie jakoś to zorganizować.... trzymaj się ciepło i nie denerwuj sięAle wqrw!! Zadzwoniłam do bakteriologi czy są wyniki posiewu do odebrania i kuźwa Pani mi mówi, ze dopłata (dopłata jest jak jest bakteria) i rzeczywiscie nic Augmentin nie pomógł! Ta sama ilość e.coli! Ja już mam dość! Najgorsze, ze będzie chciał mnie na dozylne położyć do szpitala (wcześniej uniknęłam, bo operacja Rafka) a ja naprawdę nie mam z kim Rafałka zostawić. Mąż ciągle wyjeżdża a tu całkiem sami jesteśmy... jedynie to udało się rodzince zaplanowac urlop na poród.. (mają do na 550km) no jakaś masakra! Ryczeć mi się chce! Nigdy nie ejst tak żeby było dobrze.. jeden stres za nami a ty ponownie kolejny... mam już to wszytsko w 4 literach!
co sadzicie o takim pokoiku i misiu na ścianie? Mnie on oczarował
galerie w deccoria.pl - projektowanie wnętrz, dekoracja i aranżacja wnętrza