reklama

Kwiecień 2011

Lilou ja codziennie piję colę i Adriankowi nic nie jest :)

A co do 10 kwietnia to ja się modle od początku, zeby mały sie wtedy nie urodził, bo chyba bym się popłakała, jak słysze o smoleńsku to aż mnie coś bierze... W tv zrobili sobie z tego temat nr 1 a politycy tylko o tym paplą, szlag mnie trafia jak o tym mówią...

cóż mam takie samo zdanie w jednej i drugiej sprawie:-) w ciąży to mi tylko cola i sok z czarnej porzeczki smakują- oczywiście cola w rozsądnych ilościach:-)

reklama
No morgaine dobrze piszesz żaden czop ;-)
czy Wy naprawdę mnie samą chcecie zostawić z brzucholem do końca kwietnia???Ja Was proszę niech któraś mi towarzyszy :-)

Dziewczyny mam nową schizę : zdarza mi się pić colę, nie że codziennie ale jak dorwę np 0,5 l to je wypije. Myślicie że może to zaszkodzić Stasiowi. Wiem że to cholerstwo nie zdrowe, ale nie mogę się powstrzymać. Wczoraj P kupił 2 l i kazałam zabrać do pracy albo schować bo pewnie bym całą wypiła :/

Czy wiadomo co z Asiunią? zawsze pisze już o tej porze...

edit: cholerka Morgaine zabije Cię!!! przesłałaś linka i weszłam i cooo??? Pościel 3cz + przewijak BERBER wzory Feretti Amy (1462701460) - Aukcje internetowe Allegro ja chcę taką z przewijakiem :-Da przewijak już kupiłam inny. i teraz wogóle mi się nie podoba :/

Kochana nie przejmuj sie tym piciem coli.Ja pochłaniam litra dziennie .Nie moge sie opanowac.Moja córcia już przyzwyczajona bo od początku na coli jedziemy.

Właśnie wróciłam z zakupów spożywczych,kupe kasy wydałam a nic nie kupiłam.
Połoze się trochę bo jakaś spiąca jestem strasznie .Odezwe się póżniej .
Trzymajcie się kochane .

daj spokój baby. kolejna data. ludzie rodzą się 13 grudnia, 1 listopada, 1 września...

jak ja rodziłam w 2006 Starszaka, termin miałam na czerwiec, to w USA sobie lasencje zamawiały cesarki na 5tego czerwca bo nie chciały urodzić 6.6.2006 że niby trzy szóstki w dacie...

a ja brałam ślub 13tego i Konrad urodził się 13tego i uwielbiam trzynastkę. teraz też bym chciała 13kwietnia, w 9tą rocznicę ślubu:D

ja mam date na 17 ale że bede miała cc to jak wytrzymam to możliwe ża coś ok.10 bedzie-to co wydarzyło się w Smoleńsku to tragedia,ale ile można-przez to ze od roku o niczym innym sie prawie w naszym kraju nie mowi ludzie reagują na ten temat już alergicznie i wcale sie nie dziwie-też tak reaguję-wolałabym inną datę,ale jesli moja córcia urodzi się 10-tego to i tak bedzie dla mnie najwspanialszy dzień na świecie i co roku dla naszej rodziny to będzie wielki i wazny dzień z powodu jej narodzin a nie z powodu Smoleńska.
a co do coli to ja na początku ciąży mnóstwo jej piłam-przez prawie 4 miesiące non stop wymiotowałam i tylko colę mogłam pić i jesć hot-dogi,teraz mam tylko raz na jakiś czas ochotę na colę albo fante(przez to ze o tym mówicie to np.teraz mam;P)i wcale nie zaszkodziłą ani mnie ani Meli-nie jest to najzdrowsze ale jak nie można sie powstrzymać to co zrobić;)idę sie na dłuzej położyć bo co chwilę wstaje i czytam co piszecie zamiast lezęc:)

Czy ktoś wie, jakie są normy leukocytów we krwi w ciąży? Bo mam nadzieję, że są inne niż normalnie, bo mi zaznaczyli na wyniku, że podwyższone :/

Mocz mam ładny, hemoglobinę też jak nigdy.

Cucumber ja tez mam rożne wyniki odbiegające od normy, ale jak to mówi mój lekarz prowadzący " a czy widzi tu pani normalna kobietę? - ja w szoku - a ten z uśmiechem na twarzy, no nie Pani jest w ciąży i małe wahania wyników nic nie znaczą, wszystko jest w normie

cola, niezdrowa????? Kto tak powiedział???? Toż to najzdrowszy napój na świecie, szczególnie w ciąży, wszystko przeczyści, a jak któraś do M. się przytulać nie może, to cola nie pozwoli żeby tam conieco zardzewiało, więc nawet trzeba a nie tylko można :-D

a a`propos terminów, ja mam na 23 kwietnia, więc jeśli byśmy sieęz Groszkiem sztywno trzymali tej daty to akurat na święta będziemy w szpitalu, a tak być nie może, bo właśnie wsadziłam do pralki boskie jeansowe ogrodniczki i bluzę, które Groszek ma ubrać na wielkanocne śniadanie, więc ja rodzę trochę wcześniej, oby nie za wcześnie!!!;-)

reklama
Witam po długiej nieobecności :)
Widzę że dwie kwietnióweczki się już rozpakowały i chyba niedługo ja też do nich dołączę...:P
Termin mam dopiero na 5 kwietnia ale już od ponad miesiąca mam bóle w podbrzuszu i kroczu i problemy z chodzeniem, a do paru dni zaczęły się nieregularne ale bolesne skurcze... Na 21 marca mam wyznaczoną ostatnią wizytę u gina ale to jeszcze dwa tygodnie więc chyba oszaleje...:-(
Wszystkim Wam dziewczynki życzę dotrwania do terminu i zdrowych malęństw :-)

p19u3e3kewdzqe0m.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry