reklama

Kwiecień 2011

Wpadłam się pochwalić :) Miałam USG i moje maleństwo waży już jedyne.... 2900 i jest o 1,5 tygodnia starsze niż ciąża z OM. Zostaję w szpitalu ale powiedzieli że będę na tabletkach ale już bardziej faszerować mnie lakami nie będą. Czekamy na rozwój wydarzeń. Dziś skurcze jedynie 90 %.

reklama
a a`propos terminów, ja mam na 23 kwietnia, więc jeśli byśmy sieęz Groszkiem sztywno trzymali tej daty to akurat na święta będziemy w szpitalu, a tak być nie może, bo właśnie wsadziłam do pralki boskie jeansowe ogrodniczki i bluzę, które Groszek ma ubrać na wielkanocne śniadanie, więc ja rodzę trochę wcześniej, oby nie za wcześnie!!!;-)
wiesz co, ja na wielkanocne śniadanie wolałabym być w dwupaku. jeszcze bym sobie pojadła trochę:-D a tak jakby trzeba było być na diecie...:eek::no::laugh2::laugh2:

marma super wieści, tzn nie że w szpitalu, tylko że dzidzik już duży i 2 tyg starszy:)

Wpadłam się pochwalić :) Miałam USG i moje maleństwo waży już jedyne.... 2900 i jest o 1,5 tygodnia starsze niż ciąża z OM. Zostaję w szpitalu ale powiedzieli że będę na tabletkach ale już bardziej faszerować mnie lakami nie będą. Czekamy na rozwój wydarzeń. Dziś skurcze jedynie 90 %.

o no to gratki- duże maleństwo:tak:

marma, supcio :-), więc jednak wszystko na dobrej drodze :tak:.

morgaine, a co tam wielkiego do jedzenia, jajka?! nic więcej nie zrobię bo nie będę miala zapewne ni czasu ani siły :no:.

a w ogóle baby jedne przestańcie Wy juz z tymi pościelami, ja ze swojej nie jestem do końca zadowolona a na razie na kolejną szkoda kasy, bo mam jeszcze na co wydawać!!! szczujecie tylko tymi wspaniałościami, a ja już nie wchodzę na allegro w ten dział! Jednak jak widzę linka, ta łapka sama klika na niego.

Wracając do jedzenia, ja już nie mam pomysłów co jeść, na mięso, wędliny i takie tam dalej patrzeć nie mogę, sery mi już bokiem wychodzą, długo przy garach dla samej siebie nie chce się stać, a poza tym cały czas mi niedobrze... bleee

a ja wlasnie wstalam z drzemeczki, hehe ;-) oczywiscie jask na zlosc telefon za telefonem, az musialam dzwieki wylaczyc ;-)

tata mnie zaprasza na randke ;-) jutro swoje trzy kobialki wyciaga na zakupy, zarelko i do kina. nie wiem, jak moj maz to zniesie :rofl2: na pewno zaplanowalm cos wyjebitnego na dzien kobiet :-P

poza tym jednak nigdzie nie jada, chyba tesciu nie chce - D opowie mi w domu.

a ja nadal smyram w pizamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uwierzycie? :-D

i koniec koncow nie zrobilam dzis nic - ani jednego prania, ani cebulki na obiad, no nic. ale wiecie co ? WYLANE :-D mam dzis dzien wiosny, dziecka, kobiet i przyszlej mamy!!!! juhuuuu!

ps wiesci od nati i anawoj :-/

kurde, niedobrze się dzieje z naszą nati :-(.

aenye, bardzo dobrze, że nic nie zrobiłaś, to nasze ostatnie chwile, a co tam :-).
Ja też nie wykonałam mojej gównianej roboty. Może jutro się tym zajmę...
Dzisiaj pstrykalam na nie palcami ale jakoś nie zniknęły :no:. dziwne, a podobno każda bab to czarownica. Pech, widocznie czary na psie kupy nie dzialają... :-p

Jest taka boska pogoda na zewnątrz, że aż żyć się chce. Niech to juz będzie wiosna, która przyszła i nie odejdzie. Plissssss!!!!!!

Juhuuuuu!!!! dziewczyny!!!! właśnie oglądałam prognozę pogody, jutro też cieplutko i słonecznie!!!!

Teraz już wiadomo, czemu tym naszym fasolkom i groszkom się tak spieszy, myśla sobie że to juz wiosna, więc czas na wyjście :). Pogadajcie z nimi troszkę, niech sobie dziewczyny i chlopaki jeszcze troche posiedza bo oce jeszcze mroźne :)

hehe, moj tez tak robi :-D gin pokazywal, gdzie sa stopki i ewidentnie wtym miejscu robia mi sie takie wzgorki, normalnie az mnie boli wszystko w srodku, tak naciaga :-D mam wrazenie, ze mi peknie ten miesien w srodku i skora na zewnatrz!

ducha, no i bosko!!! ja kocham slonce!!! jak jest slonce to mi sie wszystkiego chce :-D

ja sie ogarnelam, ubralam dres :-D (lachon z brzuchem w fioletowym dresie jeste, teraz, zeby nie bylo, ze zupelny anty-krakers), wstawilam pranie, cebulka sie smazy ;-) nie jest najgorzej!

reklama
popsuję trochę ta Waszą sielankę popołudniową. Odebrałam wyniki aspatów i alatów. niestety ale urosły znacznie przekraczając normę, więc mam tą cholestazę pier... jestem załamama.znowu. dzwoniłam do gina z wynikiem, kazał do czwartku brac podwójną dawkę tych leków co mi je przepisał w sobotę. a w czwartek mam wizytę u niego, to po badaniu zdecytduje co dalej z nami.. zapytałam czy mam się czym martwić, to mi powiedział: proszę pani, to jest uszkodzenie wątroby, nie ma żartów.
no i jestem zła. wściekła. bo znowu coś! jak mam juz dość, dziewczyny!!!! i do tego tak cholernie swędzi!!!!!!!!!
gdybym tą sypialnie miała juz dokończoną i byłby jakiś 38 tydz to kazałabym sie juz ciąć! powaga......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry