Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Alexandra Oliwierek jak zwykle wygląda cudnie
Joll fajnie, że u ciebie ok, co do szpitala, to trzeba jechać rodzić do takiego w którym będziesz się czuła bezpieczenie i komfortowo, więc jeśli zmiana pomoże to jak najbardziej polecam, koleżanka 2 tyg. temu urodziła w żeromskim i była bardzo zadowolona, więc jakby coś to poleca ten szpital![]()
Juz po wizycie ,załapałam się wcześniej :-)
Oliwia rośnie ,200gram przybrała przez 10 dni .2300waży.
łożysko okey,pępowina okey,serducho okey .
Jest w sam raz jak na swój wiek ,zapowiada się że będzie bardzo wysoka po pomiarach kości udowej .
DZIĘKI ZA KCIUKASY
Zuzanna87 na pewno będzie wszystko okey z Twoją córeczką.A ta lekarka to nie potrzebne Cię nastraszyła jak nie ma pewności .Biedna się tylko teraz martwisz.Było dac jej w dzioba.Trzymam kciuki za udaną wizytę .
ania2221 Witaj Koleżanko .
Czas przekasić co nie co .
Trzymajcie się kochane .
a teraz "skrotowo" co u nas...oliver mial wczoraj 3 tygodnie...
Zobacz załącznik 335558...wiem,znowu fota z zamknietymi oczetami,ale moj niunio to taka tableta na spanie...spi i spi...nigdy nie moge trafic na moment "otwarte oko" robiac zdjecie
jak ten czas szybko mija,wazy 1800g i od 3 dni lezy w normalnym lozeczku...tzn.podgrzewanym...zaleta tego jest,ze moge wyciagac niunia do przebrania na komode i nie musze sie gimnastykowac przy inkubatorze...
A dopiero sie urodzil, śliczny jest i golym okiem widac ze przybiera na wadze:-)Hej laski :-)
nie ma mnie bo komputer mam 'out of order' a siedzenie na komie mnie dobija. Juz zdarzylo mi sie 2razy ze pisalam do was i nie chcialo wczytac/zapisac czy co tam jeszcze i sie poddalam. Teraz pisze ostatni raz jak sie nie uda to trudno...
Przepraszam nie jestem wstanie na komorce nadrobic co pisalyscie.
U nas ok. Bylam wczoraj u poloznej tez sie nerwow najadlam bo nie miala mnie w kompie i przyjela mniedzy pacjentkami. Ja nie pomylilam to one sobie nie zapisaly :-@ ehhh...
No ale w moczu czysto, brzuch rosnie, serducho malego pieknie i rytmicznie bije, jeszcze nie jest w kanale wg niej wiec mam czas (ufff). Mnie tylko spojenie lonowe i wiezadla bola... Buuu... Caly czas na przeciwbolowych bo ledwo chodze.
Za 2tyg wizyta w szpitalu i dowiem sie czy SN czy CC.
To tyle u nas. :-)
buziam was