reklama

Kwiecień 2011

Dzięki za przyjecie mnie :-) Jestem z Jeleniej Góry. Termin dokładnie mam na 20 kwietnia, będzie to córeczka Nadia. Na razie czuję się dobrze, większych dolegliwości nie mam (prócz bóli w kręgosłupie, ale da się przeżyć). Malutka bardzo aktywna w brzuszku (chyba jakąś tancerką będzie) :happy:
!

He he, u mnie też Nadia, termin na 20 kwietnia i mam na imię Ania:-), moja chyba też z tych tańczących....fala mexykańska tylko na brzuchu
Witam
hej

moja wizyta do bani
ktg nie wykazało żadnych skurczy
za to moja cytologia do bani ;-( :-( podejrzenie hpv.
za 5 dni następna wizyta po jeszcze raz posiew wzięła z pochwy...
shit shit shit

oj, aby to tylko fałszywy alarm Morgi, nie no na pewno fałszywy...na 100%

A ja wyrwałam sie wreszcie na zakupy, latałam jak opętana w jakimś amoku-podnieceniu...i jestem taka happy bo coś dla siebie kupiłam:-), może zaraz wrzucę na zakupowy. Mówie wam jestem jakaś dziwnie podekscytowana, chyba mi strasznie tego ostatnio brakowało....

Dziś rano zaliczyłam już laborat, mam tylko nadzieje że żadnego białka w moczu nie znajdą bo od kilku dni potwornie puchną mi stopy (do słonia to za słabe porównanie), więc już sie troche martwie....ale jutro wyniki to jakoś wytrzymam.

i wogóle po tym łażeniu po mieście jakiś mam dziwnie miękki brzuch na dole, normalnie jak tłusty a nie ciążowy:baffled:, nie wiem o co kaman....

ja sie musze wziąść za torbe do szpitala....musze,...!!!

Beatko - trzymaj sie, będzie git

reklama
wiecie są dosyć mocne,i teraz liczyłam że mam co 8 min...
a moj m dzwoni teraz i mówi że w sklepie się zatrzymał i jakie ma pampersy kupić ;-) bo smoczek już wybrał ,no oszaleje z tym chłopem:-D

ducha, wspolczuje bolu zeber, brrr, mialam to, okropnosc.

beata,
ale jaja.. pierwszy porod sn czyzby? ;-) ale fajnie!!! a maz - pierwsza klasa!!!!!!!

spadam od kompa, chatynke ogarnac przed najazdem chlopakow :-) nie wiem, na obiad sie chyba nie porywam, nic nie mam obiadowego, jakies kanapki chyba beda dzis, a co.

bosz, normalnie nie moge odmulic po tej drzemce, ale wczoraj zasnelam dop ok 2.30 (cos nie bylam spiaca w ogole, chyba rozemocjonowana zakupami) i musialam sie zdrzemnac dzis, choc od jakiegos czasu staram sie juz nie spac w dzien, bo nie moge sie potem zebrac do kupy.

dobra ide, bo tylko ciagle cos robie na tym kompie. rozczulilam sie totalnie zdjeciami, filmikami - normalnie zapomnialam, jak to jest miec male dziecko.. ale obejrzalam filmiki i mi sie conieco przypomnialo.. ;-) echhh... cudnie..

Beatka - tygodniami się nie zajmuj teraz ktoś gdzieś ineczej policzył, może lekarka się wynikami usg sugerowała czy cuś, nieistotne. Będzie dobrze, na to się nastawiaj. Trzymam kciuki!!

Morgaine - nie martw się wynikami, pewnie się komuś pomyliło. Będzie gites. A że szyjka długa to dobrze, nie chcę sama na forum do kwietnia zostać, bo coś te ochotniczki to się wykruszać zaczynają, a ja do końca miesiąca NIE RODZĘ na pewno!!!

A teraz z innej bajki dziewczyny mam kłopot, a raczej pustkę w głowie - jaki prezent kupic siostrze męża na 30-te urodziny???? 5 miesięcy temu urodziła synka,finansowo jest bardzo dobrze zabezpieczona, bo jej mąż świetnie zarabia i na głowie stanie by ona miała wszystko o czym pomyśli, dzieciak też. Najbezpieczniejsza była zawsze biżu, ale rok temu dostała od nas zestaw a poza tym.... chyba ma tego już sporo. Dobra mogła by być książka, ja bym się ucieszyła z czegoś takiego "Kuchnia z czterech stron świata" empik.com - Kuchnia. Produkty Spożywcze z Czterech Stron Świata - Teubner Christian - 140,99 zł Ale czy to pasuje? Mówię Wam mętlik mam w głowie,a mąż jak zwykle umywa ręce.

Beata 3mam kciuki. Jezeli po prysznicu nie przeszlo i zmiana pozycji nie pomaga to chyba to. :-) masz numer do jakis forumki zeby nas poinformowac?

aenye nie no jajek to nie będzie:))ja mam różowy komplecik na wyjście:))))

utrzymuje się tendencja co 6-8 min skurcze ale nic ponadto....ale czekam bo pytałam się jaki lekarz jest teraz na porodówce i jest "weterynarz" położna powiedziała żebym zwlekała jak najdłużej się da jeśli nic się nie dzieje a on schodzi z dyżuru gdzieś o 18....
nie ma opcji z nim nie będe rodzić,a potem jest lekarz któty przyjmował ma moją starszą:-):-):-)

alexandra-jejku,jak Oli rośnie!!!!Oby tak dalej,powodzenia!!!!

gratki po wizytach dla lenki i morgaine-dobrze,że z dzidziolkami ok.

joll-strach pomyśleć co się teraz dzieje w szpitalach...Wczoraj byłam na bad.bakteriolog.i położna potraktowała jak nie powiem kogo,wredny babsztyl... Dobrze,że już wszystko bliżej niż dalej!!!

pandora-jak masz cc to te bad. w kierunku paciorkowca nie są konieczne,nic się nie martw!!!Wtedy pobierają wymaz z pochwy-czy nie ma zakażenia,od którego dziecko mogłoby się zarazić podczas porodu SN

beata-daj znać co i jak,oby to był fałszywy alarm:))

witam Nową kwietniówkę-szkoda,że tak późno...;-)

Ja po zakupach,spacerze i innych...skurcze nadal,choć mniej bolesne niż w nocy.Zaraz jakaś kawka,madziarkas-podeślij kawałek ciasta,podziel się,bo już mi ślinka cieknie..mniammmmm.........
Uciekam,zajrzę wieczorem!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry