antonina01
Fanka BB :)
Dzięki za przyjecie mnie :-) Jestem z Jeleniej Góry. Termin dokładnie mam na 20 kwietnia, będzie to córeczka Nadia. Na razie czuję się dobrze, większych dolegliwości nie mam (prócz bóli w kręgosłupie, ale da się przeżyć). Malutka bardzo aktywna w brzuszku (chyba jakąś tancerką będzie)
!
He he, u mnie też Nadia, termin na 20 kwietnia i mam na imię Ania:-), moja chyba też z tych tańczących....fala mexykańska tylko na brzuchu
Witam
hej
moja wizyta do bani
ktg nie wykazało żadnych skurczy
za to moja cytologia do bani ;-( :-( podejrzenie hpv.
za 5 dni następna wizyta po jeszcze raz posiew wzięła z pochwy...
shit shit shit
oj, aby to tylko fałszywy alarm Morgi, nie no na pewno fałszywy...na 100%
A ja wyrwałam sie wreszcie na zakupy, latałam jak opętana w jakimś amoku-podnieceniu...i jestem taka happy bo coś dla siebie kupiłam:-), może zaraz wrzucę na zakupowy. Mówie wam jestem jakaś dziwnie podekscytowana, chyba mi strasznie tego ostatnio brakowało....
Dziś rano zaliczyłam już laborat, mam tylko nadzieje że żadnego białka w moczu nie znajdą bo od kilku dni potwornie puchną mi stopy (do słonia to za słabe porównanie), więc już sie troche martwie....ale jutro wyniki to jakoś wytrzymam.
i wogóle po tym łażeniu po mieście jakiś mam dziwnie miękki brzuch na dole, normalnie jak tłusty a nie ciążowy
, nie wiem o co kaman....ja sie musze wziąść za torbe do szpitala....musze,...!!!
Beatko - trzymaj sie, będzie git