7 stron do nadrobienia, nie ma opcji

zaraz wychodzę, SAMA

bez dzieci, bez M, co prawda bez Niki nie moge sie ruszyc bo mi serce peka, ale jakos wytrwam
jutro sprzatanie na chrzciny, pojutrze gotowanie z tesciową i chrzestną Nisi, a w nd chrzciny wiec bede miala z 50 stron do nadrobienia
aenye mowilam ze chusta bomba!! ta bliskosc!! ja uwielbiam wprost miec małą w chuście!! az tesknie juz1!! bo zaraz wychodze bez niej

buuu. po tym szkoleniu tak mam ze zostawic jej nei chce... a ona dzisiaj co do cyca dalam to placz i tylko rece!! mam nadizeje ze przez cieplo a nie przez szczepionke!!
w hm nie zdążę się obkupić bo w poniedzialek to juz wszystko przebrane bedzie, aprzechodzilam dzisiaj obok, siet!! no nie weszlam bo w hm tylko dla dzieci kupuje a poszlam spodnice dla seibie mierzyc...
ale za to meble ogrodowe kupilam

tzn.zamowilam i za 2 tyg.beda

no i M podescik zrobi, zadaszenie i będą pikne wczasy w ogrodzie w tym roku...prawdziwe wczasy pod grusza hahahaha
laski please trzymajcie kciuki za moje chrzciny bo ja nie jestem nigdy pewna takich imprezek rodzinnych

bedzie duuuzo znajomych bo po poludniu urodziny Konrada wiec mam nadizeje bedzie fajnie
milego weekendu bo nie wiem czy zajrzę...chociaz nałóg to nałóg;-)
no i nie wiem co u was

takze łączę się w radości...i bólu macierzynstwa...