reklama

Kwiecień 2011

aenye - i tak bylam w szoku...wszystko dopiero od 4 m-ca...nawet marchewka do mleka,ktora mozna bylo kiedys podawac od 6 tyg.:-). jedzonek,deserow,owocow etc masz od wyboru do koloru...zroznicowane sa m-cami 4...6...8...itd.
ach,nic sie przeciez nie stanie,a te "dobre rady" to niech sobie wsadza...:-D oskar i kim jedli wszystko czy cos im sie stalo???

a propos...moj synus,sie meldowal...ze do dolecieli...palma de mallorca... i jak tu nie byc zazdrosna:blink:

reklama
Witam się .

czasu brak nieco na popisanie sobie ...,teraz Hubert był kilka dni i jednej babci ,potem na trochę do drugiej pojedzie,a potem się zobaczy co z resztą wakacji,jak mój wolne weźmie .

ja małej ubieram 74 i jest prawie w sam raz,i coraz częściej odkładam już 62,68,bo ledwo dopinam ją w tym,nie wiem, heh, tak rośnie ? nie możliwe ale na prawdę, ost,od cioci dostała body 74 i ledwo co wcisnęłam ją w to , a może tylko materiałowo insze .

czas najwyższy pannę zważyć i zmierzyć,
nie ten wątek,ale jeszcze nie szczepiłam małej, bo mam straszny dylemat czym, możecie powiedzieć jak Wy szczepicie ? i czy jakieś skutki uboczne były są ? bo się naczytałam oczywiście że nawet też po skojarzonych zdarzała się masakra u dzieci ... bardzo bym prosiła o opinie jakieś,było o tym wiem na szczepiennym wątku ale,, jeszcze raz chcę na bieżąco się dowiedzieć ..

u nas też na tapecie 62, okazyjnie pojedyncze 56, zależy od firmy, i zdarza się 68 ale takie małe, młody ostatnio rośnie głównie na długość, przerósł kuzyna o 5 tyg starszego, tamten ma 58 cm, a Adi 62 :) no i waży niecałe 5500g a tamten 6600g

Alexandra fajnie się tak odnaleźć po latach :) super :) a Oskarowi zazdroszczę, też bym chciała :tak:

Ostatnia edycja:
Hej Laseczki ! Witam sie i zaraz zmykam ,u nas daaalej remont , a raczej poczatek wiec dalej u mamy ,mama dala mi wlasnie pozwolenie na przespanie sie do 12:30 hurrra ,choc jakbym miala czas to bym wola z wami siedziec.Pogoda taka sobie,co my dzis bedziemy robic.
Pomyslu jak zrobic te cholerne podwieszane sufity tez nie mam RATUJCIE dziewczynki ,widzialam ukradkiem ze BABY-55 ma fajane rozwiazania aenye.Plesuje ,nisko sie klaniam i w ogole podeslijcie mi fotki waszych mieszkanek,o i jeszcze Madziarkas co mi sie przypomina ,naszej Mitaginki nie ma a gosc chce juz cos mlodzic przy tym ,a ja nie wiem czego chce i on te powiedzial zeby u kogos zobaczyc ,podpatrzyc.gazety sa za bardzo "skomplikowane ,u nas to tylko takie odswiezenie i podniesienie wartosci mieszkania ,dlugo tam pewnie miejsca nie zagrzejemy,mowimy rok ale stawiam ze sie z 2 przeciagnie.Alxandra ty masz pewnie fajne rozwiazania w niemczech i wszystkie laski spoza kraju ,ratunku ,licze na zdjecia ,chce to miec szybko z glowy bo mala w koncu musi w swoim pokoiku miszkac.

Bede NIEZMIERNIE WDZIECZNA za zdjecia na mail emigrantka7@gmail.com

tylko please nie piszcie zeby znalezc cos w gazetach bo ten gosc i ja chcemy wlasnie zobaczyc jak projekty z gazet przelozyly sie na "zycie",buzki kochane

jak malanie bedzie miec takich placzow i gazow jak wczoraj to jeszcze do was zajrze dzis

papap

a teraz wyrko heheh

Kurcze to z moja malizna nie jest tak zle : ostanio z tydzie temu ( albo i wiecej )cos 5280 wazyla a dlugosc...do 62 musimy jej stupki prawie na sile wciskac:) o 56 juz nie ma mowy ,ale od poczatku lekarze mowili ze bedzie drobna ale dluga ,chyba po dziadkach,i oczy tez ma nie nasze ,my oboje ciemne a ta niebiesko granatowe ,do kiedy to sie moze zmienic?

nela, oo, to smiesznie z tymi waszymi oczkami. my z D mamy ciemne brazowe, i chlopcy - wszyscy trzej - rodzili sie z takimi oczkami bardzo ciemnymi, takie popielatoszare, jak popiol, ale ciemniejsze i z czasem zmienialy sie - tak jak Felkowi teraz, stopniowo teczowka brazowieje, na razie wokol zrenicy, reszta szara, ale coraz wiecej koloru. ponoc nawet do roku moze sie zmieniac w przypadku ciemnych oczu. ale mowie, ze u was dziwnie z oczkami, bo zwykle z ciemnych wychodza oczka ciemne, a u was najprawdopodobniej zielone beda :-) bo z granatowych oczek zwykle niebieskie lub zielone oczy 'powstaja'.

a co do mieszkanek - oraju! ja mam taki syf, a za dwa dni wyjezdzam, nie wiem, czy zdaze..

Mam pasy w spacerowce :) ale spacerowka jest tak zrobiona ze nie wypadnie maly za chiny ludowe :) mojego wozka nie ma na allegro niestety firma "gosiu" czy jakos tak, mam nadzieje ze jeszcze z miesiac sie zmiescimy:)

Dzieciaczki widze postepy robia ogromne naprawde w szoku jestem :) moj tez ambitny ale nie az tak.

Kupuje body na 74 i Synus nosi je 2-3 tyg i w karton wsio idzie aktualnie nosimy 80 i duzw 74 masakra normalnie :szok: ktos jeszcze juz 80 zaklada??
tak, moje chlopaki jak mialy rok to nosily 80:)
no i nie moge popisac bo niko wzywa...
nika chora:(

reklama
moja malutka ma niebieskie oczy tzn mocno niebieskie prawie szare chciałabym żeby tak zostało to by chociaż to miała po mnie ( co prawda jak to mąż mówi od szyi w dół to wszystko po mamie)
chyba MamusiaDorusia pisała, że do pół roku może się to zmienić to jeszcze trochę.
a za usiądnięcie dostała groźną minę, że mama dostała prawie zawału serca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry