reklama

Kwiecień 2011

wróciłyśmy z trzeciego ponad godzinnego spaceru :-)
napisałam do Adi30 o to odp:

przepraszam ze się tak długo nie odzywałam , ale normalnie nie mam czasu przy małej, ciągle beczy ciężko mi wszystko pogodzić, pewnie wszystkie tak mamy , gratuluję maleństwa śliczne, nawet myslałam wejśc na forum ale pomyslałam sobie że tak długo się nie odzywałam , że nawet nie wiem czy mnie nie zlinczujecie , czy na kwietniówki można normalnie wejśc. Dziękuje że o mnie pamiętałaś

reklama
to widzę, że Adi ma podobne dziecię do mojego :tak:
ja podczytuję cały czas, ale czasu brak na pisanie...
jutro w nocy wraca wreszcie M. to i czasu pojawi się trochę więcej :tak:
herbatita uwielbiam jak piszesz "moja hrabina" :-D jak ja Cię rozumiem!
cucumber wiedźmą bywam i ja :happy:

I jestem z powrotem
Troszkę mi to zajęło bo jak weszłam do domu to od razu kąpiel dziecka, karmienie i usypianie. Później ja szybki prysznic i mogę zasiąść za sterami/ A WIEC….. Tadam nie było tak źle
Ależ jestem happy. Hrabina troszkę podobno popłakała ale to bardziej ze zmęczenia a nie za mamą, dostała butle, tatko troszku tez ponosił na rączkach i zaraz ja już byłam w domku. A jak weszłam do domu to dziecię leżało na przewijaku i tatko zaczynał przewijać oraz rozbierać do kąpieli. Kurna mać jak chce to potrafi !!!!!!!!
A na fitness chodzę tu: Finezja Fitness Wrocław

Ostatnia edycja:
Moj ostatnio omija malego szerokim lukiem a jak jzu go zabierzeto aby polozyc do wozka postawic w miejscu i pytanie czemu on placze?? nosz kurcze rusz ze tym wozkiem powiedz cos do niego to nic zaraz mi go oddaje, takze u mnie 24/7 choc dziecie mam grzeczniutkie to i tak choc chwile chcialo by sie miec dla siebie , tu moge liczyc na mame.

My mamy karuzelke i tak jak nati pisze gyby nie ona to by tez w lozeczku nie lezal a tak to czasem nawet z 30 minut wytrzyma.

Ze mnie to jedza wiedzma itp (kwiatka ponad rok nie dostalam:() a tak lubie kwiaty zero romantyzmu masakra a za czasow narzeczenstwa to kwiatki czekoladki a teraz nic. W dodatku pojechal do mamusi mial wrocic na 19.30 na kapiel i sladu po chlopie do teraz nie ma

reklama
no i ja po fitnessie :) Cała happy :) A dzieci jak spały tak śpią także mój stary też się nie przepracował :) Oj ale to znaczy że będzie wcześnie pobudka. A ja nie wiem co się dziś młodemu stało ale całe popołudnie wył. w dodatku Kacper
wrócił padnięty z przedszkola i też wył. Dobrze że wyszłam bo bym normalnie wyszła dziś z siebie i stanęła obok.

herbatita super ! a na jakie zajęcia chodzisz? Ja po prostu korzystam z urządzeń do ćwiczeń i rolek. Wcześniej pod ciśnieniem i z efektem sauny ale przy karmieniu nie można...

jankesowa a Ciebie nie ma na FB?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry