Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zwariowal na jej punkcie..zreszta jak i ja...matko wszystkie dzieci rozpuszczone takie beda
my nie damy sobei z nimi rady
co za los!!
) zjadł, potem rozgadany że hoho zaczął gaworzyć aaaguuuu aaabuuuu grrrrr gugigu... uśmialiśmy sie jak nie wiem!!! po 21ej zaczęliśmy kąpiel (z godzinnym opóźnieniem) potem 15min bujania i przytulania i Szymuś chrapie :-)
a z miłego wieczoru to nici kurna no
ja to ide spać a mężula to niech sie do puszki przytula skoro już trzecie piwko otwiera! bo weekend i jutro nie trzeba wstawać to od razu taaaaka dawka piwska ooooooo nieeee fuj fuj nie lubie tego oddechu alkoholowego grrrr
ale wykorzystam ten jego zapał 'sam sam wszystko sam; i moze sie nauczy!!
matko sama nie wierze w to co pisze hahah i na pewno sie to nie uda
ale albo ja zwariuje albo oni....
z krk tylko na weekendy tu przyjezdza i sa nierozłączni, a tu cholerka ospe ma no i nie pozwole im sie bawic razem...
ale tak sie dzisiaj pożarliśmy że chyba zrezygnował zt ego przedsięwzięcia, czekam zeby sie godzic a on z dzieciakami dalej!!!
tylko no wiecie;-) pierwsze pocałunki itd