Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Czopki Viburcolnati moja Tysia też dzisiaj miała awersję na cyca![]()
kurczę, znowu mi wpadła trzykrotnie w jakąś taką histerię, że jak ją przystawiałam to było jeszcze gorzejja oczywiście też się poryczałam, jeju jakie to przykre, kiedy ona nie chce cyca
![]()
z tego wsz pojechaliśmy aż do pediatry- na szczęście gardelko, uszka, buźka ok. Lekarka dała nam skierowanie do szpitala (!), żeby pobrali krew, mocz i takie tam i sprawdzili czy nie ma jakiejś infekcji, której nie widać gołym okiem ale wróciliśmy do domu i raz jeszcze ją przystawiłam i wypiła. Potem trochę poleżała, zaczeła marudzić to ją ponosiłam, przysnęła na 20 minut, a po kąpieli cycucha chwyciła już normalnie...Liczę na to, że to było chwilowe...Do płaczu jestem przyzwyczajona, zmartwiło mnie po prostu to krzyczenie przy piersi...
Mamy też czopki Vibu coś tam (cucumber Ty ich chyba używałaś, pomagały?). Jak histeria się powtórzy to chyba zapodam.
Aha- jesteśmy już w Katowicach, podróż w tę stronę gorzej niż w tamtą przez tą histerię, ale jakoś się udało.
nela mam huśtawkę, teściowie nam kupili
mamusiaDorusia miałam się spytać, jak tam ta nadpłytkowość? Co lekarz powiedział?