reklama

Kwiecień 2011

mamusiaDorusia to dobrze i kciukam za następną morfologię! :)
morgaine to nie u madziarkas było tylko u jankesowej :P (znów po łebkach czytasz, Kochana ;)

u nas póki co ok, cyca je normalnie, ale za każdym razem jak mam ją karmić, to stres jest, czy będzie chciała
do nas dzisiaj wpadają teściowie, trzeba było ich zaprosić na kawę w ramach podziękowania za huśtawkę

Tysia też wszystko wkłada do buzi, najcześciej rączkę lub pieluchę czy kocyk, z ząbkowaniem póki co tego nie wiążę, bardziej właśnie z poznawaniem świata (o czym pisała morgaine)

koot współczuję, co za świat!

reklama
Hej kobietki,my dzis nadal w pizamach wszyscy bo dzis mamy 7!!!ma ( bosheee kiedy to minelo)rocznice slubu!!!!Swietujemy inaczej niz zwykle ,poprostu leniu****emy w 3jke. Prezentem od malza byl koncert Scorpionsow po ktorym kichamy i kaszlemy bo tak zimno bylo.

Wczoraj urodziny malej ( prawie na nasza rocznice bo urodzila sie przed 24) a dzis rocznica slubu,matko...

po wczorajszym dniu marudzenia i dzisiaj trochę na spacerze mała śpi już 2,5 godz, nie dobrze bo ok 16-stej chciałam iść po męża do pracy a pewnie będzie strasznie głodna :-(

reklama
Chwilka spokoju. Kacper ogląda bajki, Przemo zasnął w huśtawce słuchając muzyki bobasa :P Idę was poczytać :) Chyba że i ja zasnę przy tej muzyce :P

no i już po spanku ....eh...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry