• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2011

baby wszystkiego najlepszego dla Adrianka!

ja mam czopki, ale nie dawałam
miki jak nie chcesz dawać panadolu to kup Viburcol- jest właśnie w stanach niepokoju, płaczu itd. a nie zawiera paracetamolu

reklama
baby- dla Adrianka sto lat:tak:
a w jaki sposób się motasz? w kieszonkę? ja tak próbowałam ale mały się denerwuje że to wszystko długo trwa- motałam małego na piersi. teraz motam w koale ale boję się trochę o główkę małego, chociaż trzyma ją całkiem nieźle:tak:
Pandora tutaj jest wiazanie koala (inaczej podwojny X) tak wiazane zeby podtrzymywac glowke maluszka :-)
NATIBABY, chusta dla dziecka, noworodka, niemowlaka, noside�ko - chusta NATI
ja nosze w kieszonce
chustomania Kieszonka instrukcja
chcialabym sie nauczyc kangurka ale cos mi nie wychodzi bo tak naprawde nie mam czasu zeby pocwiczyc
chustomania kangurek
a jaka masz chuste? tak z ciekawosci :-)
wszystkiego naj dla 3miesieczniakow :-)

ja dopiero usiadłam, no nie żebym cos robiła. :-) byłam u siostry a że mieszka na przeciwko mojej mamy przyjaciółki to jeszcze do niej na godz weszłam a ona opiekuje sie swoim wnukiem ( w sierpniu skończy rok)+ mojej siostry 3 latek więc było wesoło :-)
Marma- trzymam kciuki aby sie udało

chciałam coś napisac, ale zapomniałam co :-p

marma kciukasy zaciśnięte!

puk puk (odpukać) Tysia zaczeła mi sypiać w ciągu dnia, oczywiście sama nie zaśnie i nie są to jakieś dlugie drzemki, ale tak po poł godziny- godzinę śpi z 3 razy w ciągu dnia :) jupi!

ja nienawidzę szczepień, bardzo je przeżywam, bardzo mi małej szkoda...

Mitaginka no widzisz superrrrr, u mnie też podobnie nigdy nie zasneła sama tzn raz zasneła na bujaku ale tak to nigdy jeszcze jak jeszcze Tysia sie do spacerów przyzwyczai to już będzie super i wrócisz do życia prawie normalnego :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry