reklama

Kwiecień 2011

a tak w ogóle moje dziecko samo siedzi, tzn dzisiaj jakoś tak mocno siedziala puściłam ją a ona jeszcze 7 sec siedziała i za każdym razem 7 sec wytrzymuje, kurcze nie wiem czy zdążę zrobić zdjęcie, ale może przy pomocy męża jak wróci z pracy to się uda :-).
swoją drogą czemu akurat 7 sec??

reklama
do rana tzn z pobudkami na cyca ale tak na śpiąco bez płaczu bez otwierania oczu. już tak miałam z 4 razy więc wiem że sie u niej to zdarza.
pies mi sie do drzwi rzucił ze szczekaniem a Ona nic to chyba bedzie jednak długi sen :-)

nie, zaczyna mlaskać ( w nocy też nie płacze tylko mlaszcze) to wtedy cyc 10 min je i dalej śpi :-)
a tak właśnie pomyślałam, że Ty właściwie prawie rok nie masz zwyczajnego życia i pomyśl do czego tęsknisz??
do wstawania rano, zakupy, objad sprzątanie?? nie nie ma za czym tęsknić, Tysia wie co lepsze dla mamusi :-)

nati nie no seidzi??!! ale czad:-D

pandora pikno ta chusta;-) zastanawialam sie wlasnie nad nia tez:)

moja spi do rana pieknie, do 8mej tylko na cyc pobudka. bez placzu, mlaskanie, cyc, spanie.
a teraz placze
ide kapac
buty 2mrw

reklama
to Wy musicie miec swietny słuch, ze mlaskanie słyszycie :-D
u nas to by nie przeszło, bo M. chrapie :-D
a na powaznie to Tysia spi w swoim łózeczku, wiec nie miałabym jak dawac jej cyca, przez szczebelki nie przejdzie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry