Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

to Wy musicie miec swietny słuch, ze mlaskanie słyszycie
u nas to by nie przeszło, bo M. chrapie
a na powaznie to Tysia spi w swoim łózeczku, wiec nie miałabym jak dawac jej cyca, przez szczebelki nie przejdzie![]()
wlasnie sobie to wyobrazilam 

) ale mnie stresuje
nie lubie jak przegrywajaNATIBABY, chusta dla dziecka, noworodka, niemowlaka, noside�ko - chusta NATI
tak wiążę ale mały nie lubi być taki schowany a jak wyciągnę główkę to nie do końca jest stabilna
chustomania Kieszonka instrukcja
tak spróbuję:-)
chustomania kangurek
a tu właśnie Antek się denerwuje że za długo
chustę mam tą:
Chusta Hoppediz Dublin 4,6m - Chusty do noszenia dzieci, Nosidła Bondolino, Manduca, Pieluszki wielorazowe - MamaZen Gdańsk
chciałam coś napisac, ale zapomniałam co
marma kciukasy zaciśnięte!
puk puk (odpukać) Tysia zaczeła mi sypiać w ciągu dnia, oczywiście sama nie zaśnie i nie są to jakieś dlugie drzemki, ale tak po poł godziny- godzinę śpi z 3 razy w ciągu dniajupi!
ja nienawidzę szczepień, bardzo je przeżywam, bardzo mi małej szkoda...
pandora jasne ze takjestem za.
udanej imprezy
marma gratki, na pewno sie z praca uda
nie pamietam co tam jeszcze...a aaaa motam sie w koale, troche cieplo jak upal ale upalow nie ma
kupilam sobie buty![]()
moje dziecie juz spi, dzis zasnal o 20 ale nie wiem czy do 24 bedzie spal obyja tez daje pic jak juz mlaska na spika
jak w lozeczku do zdazyl sie rozplakac i wtedy juz musialalm dupcie lulac bo sie bal zasnac a tak no problem
zaszalalam dzis na zakupach
mitaginko super ze Tyska juz tyle spiteraz jeszcze wozek
Moje dziecie ma lezaczek bujaczek fisher i myslalam ze badzie szal a ona 10min i znudzony woli lozeczko
nati ta twoja corcia to ale szybka jest ;-) juz siedzi moj jak go za raczki zlapie to ladnie siedzi a jak go trzymam na kolanach to glowke sam odrywa juz nie chce zeby lezala
staram sie go nie trzymac na siedząco zbyt długo żeby mu kręgosłupa nie obciążać