Dopiero teraz zajrzałam na główny wątek. Z rana posiedziałam tylko chwile na FB i potem miałam gości moja mama wpadła a ojciec pojechała kończyć swoje szpitalne spraw co by go przyjęli na koniec lipca na zabieg.
Ach życie…..
Dragonflay nie martw się chłopy tak mają mojego tez g obchodziło menu na ślub czy teraz na chrzciny dziecka tylko pyta ile to kosztuje?
Ich tylko interesuje zasobność portfela i zimne piwo w lodówce. Znam to przeżywam i ubolewam
Koot zazdroszczę że już wakacjujesz i życze upalnej pogody i pięknej opalenizny
Antonina nie słyszałam o tym przesądzie i zupełnie nie wiem co ono oznacza.
Madziarkas lecz Ty te cycuchy bo orzecie jeszcze ich potrzebujesz. Okładaj kapusta to nic że popachniesz jak gołąbek ale jaki za to smaczny. A tak poważnie to bardzo mi szkoda Was z tymi cycuchami i zapaleniami. Boli jak cholera, a ja pod koniec wczorajszego dnia poczułam mokre na bluzce i zaczęło mi coś znowu kapać z cycków. Mała już nie chce cycucha - cwana z butli się tak nie namęczy- a laktatorem nic nie ściągnę
Gratulacje dla kolejnych postępów naszych Matuszków. Jak to serce raduje jak nasze pociechy robią postępy.
Książki hahaha mój nie lubi czytać książek tylko gazety motoryzacyjne. Dostał nawet książkę będę tata i co doszedł do połowy i rzucił w kont. A teraz nie można się doprosić aby poczytał, tak sam dla siebie.
Wika zasypia sama w łóżeczku czy w ciągu dnia. Dopada ja sen i odpływa. W dzień jakoś szybciej, a wieczorami po kąpieli i karmieniu troszkę się powierci, pobawi łapkami, smok obowiązkowo i odpływa. Za to po 1 karmieniu w nocy już zostawiam ja koło siebie na materacyku i tak śpimy do rana. Wiadomo pobudki co 2h bo budzi mnie jej mlaskanie, rzucanie, stękanie jak na kupę. I to wszystko na śpiocha. Po butli odpływa szybko odpływa i nawet już nie wybudza się jak zmieniam pieluszkę. To dla mnie sukces bo chyba nie ma nic gorszego jak oczy 5zł o 3-4 w nocy.
Alexandra coś tam zakupiła, fity na odpowiedni wątek.
ok. to zmykam karmić, przewijać i może sama wreszcie coś zjem. My już po spacerku ale za to obiad w lesie a o 16 będzie W.
polecacie jakieś kremy dla dzidzika na słoneczko? Musze coś zakupić ale sama nie wiem co.