reklama

Kwiecień 2011

widze rewolucja wozkowa.... a wiec moje dziecie dzis tez marudzilo na lezaco ogolnie dzis jakas maruka mala spac nie chcial ostatnio 3 dzemki po 30 minut i wsio na temat. I do tego jak noc paskudna to tragedia drzemka 2h to tylko na dworze podczas jazdy a tak to zapomnij.

morgaine moj urzadza koncert po kapieli przed piciem , odkrylam dlaczego (goraco mu) ma tylko body na krotki i spokoj bez skarpet i bez przykrycia i juz jest okik :-)

Wszzystko przeczytalalm nic nie pamietam ... maly tyle co zasnal. Kupuje nowy wozek kon by sie usmial... moj sie chrza*** dzownilam i po tygodniu mial isc na reklamacje a tutaj 3 tyg i cisza wiec dzwonie a oni ze facet nie bylo zadzwonili po 6 tyg ze mam go przywiezc (maz juz wczesniej go naprawil) im powiedzialam ze co mialalm 6 tyg bez wozka robic wiec udali ze nie slysza a on sie znowu rozwalil i zrobic nie idzie :angry::angry: chyba kupie ten ANMAR-wielofunkcynyMIRAGE200 megapromocja NOWOŚĆ (1700233928) - Aukcje internetowe Allegro ma ktoras ?? warto ?? nie mam zamiaru znowu tysiaca wydawac na kolejne szambo

w dodatku moje dziecko dzis ma body na 92 matko z corka masakra jakas ja mam wiekszosc rzeczy nowki sztuki tak krotko nosi ogolnie 80-86 teraz mamy :szok:

reklama
Madziarkas - sto lat, ja w tym roku Jezusowy wiek ;) z 4ką z przodu to będzie szoker :)
Dzieciaczkom podnoszącym główki gratki, tym małym leniuszkom które jeszcze nie wytrwałości :)

Chyba dostałam @ :( najpierw się wystraszyłam, że to coś z tą wkłądką nie tak, ale analizując: nieskończona chęć na słodycze wczoraj i moja niechęć do ludzi dzisiaj (niektórych ;) ) to chyba znaki, że to właśnie @ Myślałam, że wyjdę z siebie jak w poczekalni szczepionkowej jedna mamuśka rzucała tekstami typu; "mój synek jest ponad miesiąc młodszy a jest chyba większy...", "coś marudna, chyba przyzwyczajona jest do bujania", "nie wyobrażam sobie bujać mojego w foteliku...", "zaraz jej się w głowie zakręci od tego bujania", "ją chyba coś męczy, że tak płacze", itp., itd., brrrrrrrr pewnie powiecie, że każdy by się wkurzył....ale ja jak mam @ to strasznie źle znoszę takie głupie gadanie.

Młoda się bidna popłakała, następnym razem kupuję tą emlę znieczulającą bo to bez sensu tak stresować dziecię, a pamiętam że z tymi plasterkami Bobuś nie płakał i teraz nawet nie stęknie na szczepionkach. Ciągle myślę o tych pneumo i chyba zaszczepię jednak po 2 latkach, razem z meningo.

Laski wrzućcie proszę jakiś przepis na dobrą sałatkę z mięsem, którą można zrobić dzień wcześniej i będzie smaczna, w niedzielę przyjeżdża tata i tak oprócz obiadu bym coś chciała mieć bo on na cały dzień wpada.

Laski "zaatakowałam" Was na fb :) te które rozpoznałam z profilu Nati (dzięki Nati :)

Ostatnia edycja:
hello!
nie miałam prądu przez kilka godzin, a co za tym idzie internetu

piszecie o wcześniakach, Tysia urodziła się 2,5 tyg przed terminem, może ma więc jeszcze z 2 tyg na podnoszenie glówki? :-D jakby nie było, jutro przychodzi do nas o 15:00 rehabilitantka, zobaczymy, jak będzie ;-)
dzisiaj zrobiliśmy przemeblowanie w sypialni, przestawiliśmy nasze łóżko i łóżeczko małej, tak o- dla kaprysu :-D
oby to nie zaburzyło jej dobrego nocnego snu! :rofl2:

aha- czytam fajną książkę "Polityka karmienia piersią"- aż chce mi się karmić! :happy:

Wy wszystkie piszecie o wyjazdach, wakacjach...ech, zazdroszczę

Mitaginka Tysia da rade ,podejrzewam ze po jednym spotkaniu bedzie roznica,ale mysle ze moze wam pokazac fajne techniki masazu ktore ja wycisza.
Hatorska ja tez weszlam w wiek Chrystusowy ,nawet nie mow o 4rce bo nie wiem kiedy mi to zlecialo :szok:

ale wam dobrze mieszkac nad morzem lub blisko ,jeszcze jak jest taka pogoda

nela, jak sie mieszka nad morzem to człowiek i tak wcale tak często na plaży nie bywa :dry:.
Ale ja jak spojrzę pod dobrym kątem przez okno kuchenne i jest dobra pogoda to kawałek zobaczę :P.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry