reklama

Kwiecień 2011

baby, napisalaś w zabawie co wybierasz, że sama się nie poznajesz ale wołałabys nudy na wychowawczym. mam to samo, jeszcze będąc w ciązy, stuknęła bym się w głowę gdyby mi ktoś powiedział, żębym poszła na wychowawczy... a teraz strasznie bym chciala, ale niestety nie mogę, no chyba że znikna kredyty albo wygramy w totka :(.

reklama
:) ja mam 150 nad morze, poza sezonem to jadę 2h, a teraz jak sznur samochodów ciągnie w tamtym kierunku to 3h, oczywiście z 1 przerwą na karmienie i siku na orlenie w białogardzie np. :)
dobranoc Kobietki, spadam spać, bo dziś rano młody mnie obudził (całe szczęście) i wpadliśmy do przedszkola jak dzieci już jadły śniadanko, ciężko rano 2kę ogarnąć :) Morgaine Ty to masz wprawę :)
Ducha - zazdroszczę widoków, ja mam las nawet przy niepogodzie ;) też fajnie :)
Nela, a ja myślałam że masz 31 :)

:) ja mam 150 nad morze, poza sezonem to jadę 2h, a teraz jak sznur samochodów ciągnie w tamtym kierunku to 3h, oczywiście z 1 przerwą na karmienie i siku na orlenie w białogardzie np. :)
dobranoc Kobietki, spadam spać, bo dziś rano młody mnie obudził (całe szczęście) i wpadliśmy do przedszkola jak dzieci już jadły śniadanko, ciężko rano 2kę ogarnąć :) Morgaine Ty to masz wprawę :)

hihi, widok na las mam z drugiej chaty (też niezależnie od pogody) :)

Wiecie co dzis widzialam....
Bylam dzis po poludniu w jedym z fast foodow (no niestety zdarza mi sie ;-) ) i nie uwierzycie, bo ja sama az oczy przecieralam... siedziala kolo nas rodzinka, ojciec, matka i nieco ponad roczny chlopczyk... w pewnym momencie zaczeli karmic malego - ojciec bral czipsy, przezuwal i nastepnie wkladal ta przezuta papke do buzi malego :szok: jak juz matka zjadla swoja, to sie wymienili i ona zaczela przezuwac jedzonko i dawac to malemu :-D :szok:

Wiecie co dzis widzialam....
Bylam dzis po poludniu w jedym z fast foodow (no niestety zdarza mi sie ;-) ) i nie uwierzycie, bo ja sama az oczy przecieralam... siedziala kolo nas rodzinka, ojciec, matka i nieco ponad roczny chlopczyk... w pewnym momencie zaczeli karmic malego - ojciec bral czipsy, przezuwal i nastepnie wkladal ta przezuta papke do buzi malego :szok: jak juz matka zjadla swoja, to sie wymienili i ona zaczela przezuwac jedzonko i dawac to malemu :-D :szok:

o fuuuujjjjjj!!!!!!!! matko, nie dość, że to niezdrowe żarcie, mega obrzydliwe to jeszcze ile bakterii oni mają w sowim gębach, wystarczy zepsuty ząb albo cuś, bosze!!! brrrrr na sama myśl...

oj wiem coś o tym...dziś mnie Kacper obudził o 8 rano.Przyniósł mi nocnik i woła mamo siku !!!!! Wcześniejsze próby wybudzenia matki nie dały efektu...:P

dranissimo bleeee

młody śpi a mi zaraz cycek odpadnie...

o fuuuujjjjjj!!!!!!!! matko, nie dość, że to niezdrowe żarcie, mega obrzydliwe to jeszcze ile bakterii oni mają w sowim gębach, wystarczy zepsuty ząb albo cuś, bosze!!! brrrrr na sama myśl...

no ja myslalam to samo, w cholere zarazkow i to nie dosc, zeby jedno karmilo, a tu oboje mu to przezuwali! Jak powiedzialam o tym swojemu M to kazal mi sie zamknac, zeby Mu nie obrzydzac zarcia :-D A, i jeszcze mu dawali to popijac cola... Mega zdrowe arcie juz od poczatku :-D

reklama
ok cioteczki, ja spadam kąpu, kąpu. Jutro trzeba wcześnie wstać bo jedziemy po M., który odstawia furę do serwisu i wybywamy sie poszwędać, oby nie padało..., więc jutro zawitam pewnie pod wieczór na bb. No to buziolki, kolorowych snów i całej reszty :***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry