reklama

Kwiecień 2011

Historyjki z dnia wczorajszego:
1. W telewizji leciała reklama z dwoma pieskami, w tym momecnie Ala krzyczy: "hauu" :tak:
2. Zawsze gdy zakladam małej ubranko po kąpieli opowiadam jej co na nim jest. Wczoraj miala baranki. Więc mówię jej, że ma baranki i że są to takie zwierzątka które...i nie wiedząc co powiedzieć rzuciłam: "mają cztery nogi". W tym momencie z kuchni dobiegł mnie gromki śmiech, ciekawe dlaczego?:-D

reklama
my już po
babeczka ok, młoda, fajna
będzie do nas przychodzić 2 razy w tygodniu
generalnie źle Tysię podnosimy i źle nosimy :zawstydzona/y: pokazała jak to robić poprawnie
mała ma lekką asymetrię (główka na prawo), coś z napięciem mięśniowym (zaciska często piąstki i podkurcza paluszki u stóp), no i nie podnosi tej główki
generalnie maksymalnie za 3 miesiące powinno być ok, może szybciej, zależy jaki będzie postęp
następne ćwiczenia we wtorek o 9:00

Dziewczyny Aenye buziakuje i pozdrawia i generalnie luzuje sie szczesciara:)

Kurcze widze ze przez FB BB zwalnia tempo ,ja jakos wole tu pisac ,nie moge sie przyzwyczaic do fb

Mala mi zasnela w hustawce na chwile ,teraz u niej chwila znaczy 20-30 minut a pozniej wymaga atencji,ja was podziwiam jak wy znajdujecie na wszystko czas,chyba jakas rozlazla jestem bo ciezko mi znalezc nawet chwile na obrobienie zdjecia :( a jeszcze narazie u mamy jestem,co bedzie pozniej...jeny ,jeny

reklama
my już po
babeczka ok, młoda, fajna
będzie do nas przychodzić 2 razy w tygodniu
generalnie źle Tysię podnosimy i źle nosimy :zawstydzona/y: pokazała jak to robić poprawnie
mała ma lekką asymetrię (główka na prawo), coś z napięciem mięśniowym (zaciska często piąstki i podkurcza paluszki u stóp), no i nie podnosi tej główki
generalnie maksymalnie za 3 miesiące powinno być ok, może szybciej, zależy jaki będzie postęp
następne ćwiczenia we wtorek o 9:00

my dzis tez po wizycie u neurologa i moge tylko skwitować : "u nas to samo" asymetria prawostronna i zbyt mocno sie odgina. W pon dzwonie umowic sie do rehabilitantki. oczywiscie prywatnie bo na fundusz czeka sie u nas 3-4m-ce. Zaje...scie co. apropos, ile u was taka wizyta jedna kosztuje?

edit: a o i też ją źle tryzmalismy i podnosilismy. Pani dr nam pokazała i zachecała zajrzec na str Zawitkowskiego. Polecała tez te jego książke z dvd. Zamówiłam. To dvd podobno 4h. W sumie 50zł to nawet warto..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry