reklama

Kwiecień 2011

baby resciowej cos wytlumaczyc to zawsze wyzsza szkola jazdy

Jestem zla co ja mowie mega zla chyba stad mi sie biora takie teksty pojechal sonie i mysle ze teraz padne do stop

MORGAINE moze teraz tez z sasadka gada...;->

Zaden penis mi tu krzywdy nie zrobi spadam zaraz do wyra w gacaiach pod same cycki ;-)

reklama
koniec seansu:-) piwożłopy się rozeszły:tak: wreszcie cisza i nie słyszę tych basów:wściekła/y:

edit: własnym uszom nie wierze!!! słysze sprzatanie w kuchni po seansie, chyba się domyślił żem wkur.....

Ostatnia edycja:
herbatita to masz fajnie bo moj nie rozumie slowa sprzatac i nie istnieje ono w jego slowniku.zawsze byl obslugiwany przez ...sp.mamusie i tak mu juz zostalo.zato mala czesto bierze sam na noc i daje mi sie wyspac ,przebiera ,myje ,bawi ,ale oczywiscie jak jest w domu.no a czesto go nie ma.ahhh jakby mi tak kiedys posprzatal,on mysli ze takie rzeczy same sie robia;-)byla by to mila odmiana

a dzis fajny film lecial na tvn Something gotta give,nie pamietam jaki ma tytul po polsku ,ale przyjemny z J Nickolsonem

oj laski, wesoło tutaj:) my dziś nad morzem pół dnia, ale sorry,już nie jest fajnie w Kołobrzegu jak się pyry poznańskie nazjeżdżały,hehe bez obrazy,ale ruszyć się nie można, mała też sporo marudziła w foteliku nawet, żałowałam,że chusty nie wzięłam, za to byliśmy z mężem godzinkę na basenie i niedługo pewnie z małą się wybierzemy:)
ogólnie dziś przechodzę kryzys fizycznego zmęczenia, co G zauważył i w sumie fajnie, wypłakałam mu się,heh..dostałam w końcu wsparcie jakiego oczekiwałam i zaangażowanie z jego strony tym, problemem, bo to już nie jest niedogodność, niespanie od 2 tyg jest już dla mnie problemem

herbatita a chociaż dobrze sprząta? bo jak mój od święta w kuchni coś zrobi to potem dwa razy dłużej poprawiam po swojemu:szok:

Jankesowa - :)
Morgaine - to oni o seksie rozmawiali :) chyba bym tej babie oczy wydrapała :)

u nas dziś byli znajomi, a starszak miał pechowy dzień - zleciał ze schodów, wargę ma jakby mu ktoś botoks wstrzyknął, kciuk chyba wybity, potem mrówki go pogryzły na działce, ajaj

młoda się darła, w stypialni 26stopni było, jutro chyba jakąś lodówkę tam wstawię, żesz mać

jutro tata na cały dzień wpada, a że ten to ranny ptaszek, to nie pośpię.....a kiedy ja ostatnio pospałam???? :) nastawiam się psychicznie na skończenie karmienia piersią to od września.......hmmmm, ciekawe.....

Ducha - ja też dziś po wkładki laktacyjne goniłam

Baby - jak ja jechałam na rok do usa, to też mi nikt w rodzinie nie wierzył, że to na serio.......to chyba tak już jest...

Nati - wypoczynku :) bez komarów, ja już cała pogryziona, zawsze mnie gryzą

Herbatita - narazie testujemy nosidełko, raz przodem, raz normalnie, nie chcę jeszcze za długo młodej w nim nosić, ale jast bardzo fajne, myk, myk i ubrane :)

Mitaginka - Hrabina będzie jeszcze najgrzeczniejszym dzieckiem :) zobaczysz :)

aaaaa, pofarbowałam odrosty, w tygodniu idę do fryzjera, no i brakuje mi czasu tylko dla siebie i zrobienia czegoś dla siebie, chciałabym już nurać i w ogóle.........stąd te myśli o karmieniu, bo tak naprawdę to mnie "trochę" ogranicza...
Eywa - a Twoja młoda to się całkiem rozbudza i płacze, czy jak?

Ostatnia edycja:
No powiedzmy że może być ;-)

ok zmykam spać bo jutro ciężki dzień w sensie rozmowy z W.;-)

edit. Hatorska to rewelacja że już masz nosidełko. Ja musze swoja ponownie do swojego przyzwyczajać na urlop rzecz jasna chce je zabrać wiec i Wika musi je polubić;-).

Ostatnia edycja:
Hatorska ja caly czas jak wychodze z domu to albo w czapce albo w jakiejs opasce na glowie,w poniedzialek juz sie zmusze na tego fryzjera zeby nie straszyc.
A kiedy wy do Wloch jedziecie i w ktore miejsce,my mamy ochote ale troche sie "cykamy" czy opanujemy sytuacje.Do hoteljedziecie,do jakiegos pensjonatu malego czy na campingi???Potrafimy jechac gdzie sniedaleko i smoka zapomniec czy nawet herbatki.Ale slonca chcemy ,slonca i morza...

hatorska zaczyna się rzucać w łóżeczku, główka na wszystkie strony, macha rączkami, nóżkami, jęczy, ja zazwyczaj szybko reaguje, przytulam, jak szuka cyca to jej daje , czasem je, czasem tylko ją uspokaja, posiedzę z nią i śpi..godzinę, a od 3 15-20 min i cyrk od nowa...a jak nie zareaguje na czas to jęczy jęczy aż się wybudza, jak to napisałam to w sumie coraz bardziej myslę,że coś nie tak, chyba pójdę w końcu w poniedziałek do pediatry

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry