reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witam!!!

U nas noc ok.,jak zasnął o 19.45 to pobudka o 1 i o 6 a potem sen do 8 jeszcze.Generalnie kaszlu nie ma,nie wiem co mnie wczoraj opętało z tym suchym kaszlem jego...on chyba krztusił się nadmiarem śliny i tyle,bo dziś spokój...;-)
Dzień zleciał nam na spacerach-dołączam do "samotnych matek":tak: i aż mi czasem wstyd,że wiecznie wszędzie sama,jakbym chłopa nie miała!!! (teraz też sama)

Mitaginko-ale postęp,super,oby tak było częściej!!!

nati-wypoczywaj!!!

morgaine-gdybyś mieszkała bliżej,to nie dałabym Ci tak leniuchować:-D Szybki marsz to podstawa!!!

Co do fb-to swoją drogą,a bb swoją.Tak szczerze to na bb jestem częściej;-) Ale na fb zawsze można znaleźć dawnych znajomych,lepiej niż na nk...
Dobrej nocy dla Was!!!

noszzzz chlop mysli ze kurde bogiem jest.... kurcze przeczytalalm i nie wiem skad mi sie to zabralo :-D
po siedzial w pokoju po milczal i gdzies poszedl nie mam zamiru z nim gadac najmniejszego:no:

Ostatnia edycja:
łaaaaa hahahahhahaha Jankesowa jestes THE BEST :DDDDDDDD

A TEN MÓJ PIWPOŻŁOP JESZCZE WCHODZI DO POKOJU I GADA DO MNIE ŻE MUSZE TEN FILM ZOBACZYĆ HAHAHAHAH A JA DO NIEGO PRZEZ ZĘBY O 4 NAD RANEM MIEDZY KARMIENIAMI??????? zdębiał z dziwnym uśmiechem na buzi i wyszedł ;p;p

Edit: Idę wycisnąć pryszcza z brody bo jakiś megus mi wyskoczył :zawstydzona/y:

reklama
Jankesowa rozwaliłaś mnie tym tekstem :-D boski, no i uważaj na nisko latające penisy:-D;-)

Morgaine ona bije twoją tesciówkę na głowę :) hehehhe

Powiedziałam dzisiaj mojej teściowej zeby nie mówiła do młodego aniołku bo on żyje a aniołki to umarły i są w niebie, a ona na to
phi pierwsze słyszę no przecież to taki aniołeczek grrrrr nie dociera nic do tej pustej głowy nooo:wściekła/y:

W ogóle to mąż zaczął im tłumaczyc ze wyjeżdżamy itp ale chyba nie bardzo zakumali o co chodzi, bo jak dzisiaj zaczęliśmy coś na ten temat mówić, że moze byc tak, że M już przed 10 sierpnia pojedzie zaraz za moja siostrą jesli go na rozmowę zaproszą, to ona zdziwiona "to wy tak na poważnie???", co za ludzie...
idę chyba pod prysznic i moze do spania by sie przydało ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry