reklama

Kwiecień 2011

A co tu tak cicho? Ani was widu ani słychu czy to BB czy Fb, wywiało was czy co?
My dziś noc no powiedzmy w miarę, ale jeszcze podjadamy w nocy może nie tak często jak kiedyś ale jeszcze butle Ida tak ze 2 do 3 po 120ml. Kiedyś było 4 lub 5. No dobra dzień minął nawet w miarę miarę pospałam do 10.30 ale o 6,20 przyniosłam dziecko do męża i sama poszłam spać. Obudziłam się jak nowo narodzona dziecka nawet nie słyszałam wiec wiem że W umie się nia zająć tylko mu się nie chce haha, cwaniak. Zatem pospalam odpoczęłam i nie wiem nawet kiedy mi dzień zleciał. Mieliśmy wstać wczesanie rano a tu taka lipa. To znaczy ja nawaliłam a W nie chciał mnie budzić wiec dopiero ok. 13 wyjechaliśmy do rodziców, tam grillowanie itd. i powrót do domu. Zaliczyliśmy jeszcze spacerek i na nim spotkałam koleżankę ze szkoły rodzenia. Matko nie mogłyśmy się nagadać. I tez jest kwietnióweczką. Poleciłam jej nasze forum i oby się zdecydowała to miałybyśmy kolejna kwietniową mamusie. Wróciliśmy do domu a tu okazuje się ze W był umówiony kumplem na oglądanie filmu a kazał mnie cos fajnego wyszukać do ściągnięcia. I co teraz siedzę na Bb i czytam, piszę i pilnuje aż Wika zaśnie a oni oglądają film, piffffffffkuja a ja jak zwykle wściekła jak osa. A miało być dzisiaj tak miło, a tu co kumpel i pieffffko
Nati miłego urlopu i nie daj się komarom :)
Marma i jak ceny biletów w ZOO?
A ja lubię i FB i BB i zaglądam i tu i tu :)

reklama
a my dzisiaj pojechalismy z Tysią do CH, co prawda tylko po zakupy spożywcze, ale zawsze to krok naprzód :)
muszę przyznać, że trochę pomarudziła, ale było zdecydowanie lepiej niż kiedyś, jak się wybraliśmy, co wpadła w mega histerię
jutro jak pogoda dopisze to działka teściów, a jak nie...to zobaczymy ;)

herbatita to jeszcze nic moj wrocil z pracy o 15 obiecal ze polke mi powiesi w koncu ze malym sie zajmie a ja odpoczne i na spacer pojedzimy po tych slowach (jakies 10 minut) zadzwonila jego mamusia a ten wsiadl w auto i pojechal do teraz go nie ma. Czuje sie jak matka wychowujca samotnie dziecko jak boga kocham

herbatita to jeszcze nic moj wrocil z pracy o 15 obiecal ze polke mi powiesi w koncu ze malym sie zajmie a ja odpoczne i na spacer pojedzimy po tych slowach (jakies 10 minut) zadzwonila jego mamusia a ten wsiadl w auto i pojechal do teraz go nie ma. Czuje sie jak matka wychowujca samotnie dziecko jak boga kocham

kiedyś jak wpadłam w mega szał i wkur.. na maxa to tez powiedziałam do W że po kij mi on jak wiecznie myk z domu a ja czuje sie jak samotna matka. Chyba go zabolała bo nie odzywał sie 3 dni a potem mega poprawa. Widze i czuje że szykuje sie kolejna awantura i mój mega wk..w

Migatinka to super że Tysia tak pięknie dorasta i zaczyna akceptować świat

mitaginko super i Tysia w koncu dorosnie i zmieni sie :) gratulujemy

herbatita moje dziecie tez spac dzis nie moze co chwila sie budzi i tez siedz i co chwila chodze do niego

na szczęście "odpłynęła sama" coby była spokojna w nocy i się nie budziła, a jeśli już musi to nie wcześniej jak ok 3 i oby tylko raz;-)
Ale te chłopy to i tak moim zdaniem są bezczelni (no może nie wszyscy) najpierw chcą mieć żony, potem dzieci a potem święty spokój. hmmmmmmmmmm ciekawe dlaczego

wiesz co herbatita tez sie zastanawiam dlaczego.... bez sensu.
ja dzisiaj po wybuchłam jak M obraził naszych znajomych co poszli na transformers do kina. ze mają nasrane w głowach zeby na cos takeigo chodzic. a on jak z sasiadka siedział do 4 rano i gadał o sexie to jest normalny, nie ma nasrane w głowie :angry:

wkur...jestem tez.... moze taki dzien dzisiaj....

moja Tysia ok:) (mitaginka no super Tysia sie przystosowuje do zycia po tej stronie brzucha;-)
ale wczoraj i dzisiaj nie zasnela sama:(

no i dzisiaj spedzilam z tesciowa 40 minut w samochodzie!! bez M ja ona i dzieci

wygladalo to tak:
Tesciowa: 5 minut nawijki
Ja: Noooo
T: 5 minut nawijki
J: Taaa
i
t
d

ale i tak rozwalił mnie tekst:
T: co ma być jutro?
J: nie wiem
T: no pogoda chyba ma być nie?
J: nie wiem (w myślach: pogoda to jest zawsze:-D)
T: tak, pogoda ma być, mają być tajfumy... :-D

i jak tu nie kochać teściowych:-D

hehehe:)
25zł osoba dorosła a dzieci do lat 3 gratis :P

A ja ogarniam chałupkę. Niestety M dziś wraca i koniec laby...:( A było tak pięknie... Dobrze że tak mało czasu dzieci były w domu to przynajmniej jestem w stanie podłogę odgruzować :P Ale nie powiem miło czasem nie sprzątać, nie prać, nie gotować i mieć wszystko w 4 literach aby tylko zaspokoić najpilniejsze potrzeby dzieci :))) No i przede wszystkim wyrwać się z tego zadupia :D A w zoo było super !!!!!!!!!!!

morigan boskie :DDD A o co chodzi z tymi tajfunami?

Ostatnia edycja:
reklama
morgaine to sie na gadalyscie padlam i chyba nie wstane humorek mi poprawilas

Moj wlasnie wrocil oczywa z piwem w reku i wielce mu sie wydaje ze zaraz sexiikk bedzie taaa jasne juz biegne i w locie sie rozbieram byle bym po drodze orgazmu nie dostala

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry