Hejka
To i ja skorzystałam ze streszczenia Eywa jaka pamięć, otóż ja ma dziś mega spierniczony dzień, nie ma to jak wyprać sobie tel, zgarnęłam go ze wszystkimi malutkimi ciuszkami Wiki i siup do pralki, nagle po max 10min orientuje się ze nie mam tel i co latam szukam i nagle cyk na pralkę a tam ukazał mi się pięknie zmoczony w skórzanym czerwony futerale mój tel. I co sierota niemota jestem i teraz bez tel. Wiec szybkie wypuszczenie wody, odczekanie chwili na odblokowanie drzwiczek i co mega suszenie. Ale co ja tam sama mogłam zrobić, wyciągnąć baterie, kartę i tylko tak go otworzyć bo przecież nie mam malutkich śrubokrętów wiec szybkie szykowanie a tel leżał pod suszarka i suszył się jakieś 45min. Wpadłam do męża do pracy i tam jego śmiech. A wczesniej powiadomiłam go że jadę, ze taka i taka sytuacja. Powiadomiłam z darmowej bramki plusa, ale zupełnie nie miałam pojęcia czy on dostał te smsy, okazuje się ze tak.
No to mialam mega szybi spacer, szybkie zakupy i siup do domu bo tu pralak została właczona, jeszcze by mi brakowalo zalania sąsiadów, ale na szczescie wio ok..
Obiadu nie ma, ja zdołowana teraz jeszcze tel ….. O matko się narobiło
Anetka faceci to… ach szkoda słow ale tak jak pisze Asiunia to jego strata później będzie żałował ż eten czas już przeminął a dziecko- synek go nie pamięta a teściowe do bani z nimi tez wiecznie coś
Nela udanych chrzcin bo to jak dobrze pamiętam dzisiaj czy 7 wrzesnia?
Nati gratulacje nowego mieszkanka i fakt lepiej zrobić po swojemu, może i zajmuje to wiecej czasu i kosztuje wiecej ale spoko po swojemu to jest tp. Ja mieszam w takim mieszkanku co mam łazienke i kuchnie zrobioną przez kogoś, ale i tak po 6 latach wprowadziliśmy pewne zmiany, wywalenie niepotrzebnej kuchni to czuje się jakbym miała inne mieszaknie. Troche ciasno ale spoko na razie ok., byleby do października 2012
Ducha ja podaje kaszke bananowa z Bobovity i jakoś nie narzekam na jej smak, Wika ciągnie i jeszcze na koniec butli ryk że za mało, tak wiec jej chyba samkuje. Ale wiadomo co dziecko to inne
Migatinka gratulacje ząbka!!!! Niespodziewany ale jakże piekny pierwszy to perełkowy hihii
No własnie jak z tym glutenem???? Kiedy zacząc go podawać ? Sam czy w jakis produktach?
Mercedess zazdroszcze tego morza, ach jakbym pojechała a na razie są tam moi rodzice i pogode maja do bani wiecznie im pada a są w Dębkach
Petinka Ty masz chrzest 25 a to mój ost dzien wolności, nazajutrz do roboty i chyba umre z tęsknoty
Witam pozostałe urlopowiczki i nowe fumfele na Fb
Aneczka to super po usg i super że dalsze konsultacje niepotrzebne
Asiunia gratulacje tak odwaznej decyzji z jajeczkami, podziwiam i zazdroszczę ze sie nie boisz. w mojej głowie tez sie to czasem odzywa ale sie boje