normatywna
Fanka BB :)
co do przekłuwania uszek to ja bym poczekała do czasu kiedy moja niunia stwierdzi że sama chce... Mój mąż to już chciał małej przekłuć, ale go od tego odwiodłam... Poczekamy z tym jakoś teraz to za malutka mi się wydaje no i jeszcze ta zima i czapki trzeba będzie nosić... czas pokaże kiedy ale na pewno nie teraz...
A co do kombinezonu to ja myslałam o dwuczęściowym bo może by miała na następny rok... sama nie wiem a rozmiaru to już w ogóle nie wiem jaki. Teraz nosi 74... ale czy 80 wystarczy czy większy??
A co do kombinezonu to ja myslałam o dwuczęściowym bo może by miała na następny rok... sama nie wiem a rozmiaru to już w ogóle nie wiem jaki. Teraz nosi 74... ale czy 80 wystarczy czy większy??
, zjadła i pospała jeszcze do 8:30! Dziś w nocy obudziła się o 4, zjadła i sen do 8 ;-) Może spróbujesz ją cieplej ubrać?

od 24 do 6.30 chyba z 15 nie wiem o co kaman zab idzie widze biale... ale az tak to dziala?? a dzis dalam lyzeczkakleiku z morelami a na to cyc i narazie od 20 spi do teraz i ani razu sie nie obudzil tfuu... nigdy kleik nie dzialal budzil sie tak samo wiec zobaczymy, to duzy chlop wiec moze mleko mu nie starcza juz sama nie wiem ale tak jak kiedy budzil sie o 2 i 5 tak teraz 2,1,3,5,7 no bez przesady