reklama

Kwiecień 2011

reklama
Aneczkaaa to ja nic nie kumam, ja mam mieć , znaczy Natka usg główki bo już jej zarosło ciemiączko i to niby źle,że tak wcześnie a Milka dlatego,że jeszcze nie zarosło??bez sensu
Aenye nie śmiej się z pobudek Jankesowej, my tu grupe wsparcia dla nieśpiących po nocach matek zrobimy;)
Jankesowa a Ciebie wkurza,ze każdy tylko,że Gracjanek duży?;) pewnie wkółko to słyszysz, mnie wkurzało od początku, bo rodzina męża cały czas na Natkę ,że taka "gruba " jest,nie wiem jakieś kompleksy czy co...
Meliska już nic na Natkę nie działa:( po kolejnej pobudce dzisiejszej nocy zauważyłam mokre ciuszki, no to pomyślałam,że kaplica, wybudzi się całkiem jak przebiorę, ale najpier uspałam z pobudki, potem w łóżeczku przebrałam i git, nie otworzyła oczu, a chwile wcześniej obudziło ją coś , a przebieranie nie obudziło wcale, może naprawdę boli ją przy siusianiu czy co, heh

dranissimo powodzonka! Dluga droga przed wami ale dacie rade :-) my jechalismy jak Josh mial 11mc i powiem Ci ze im mniejszy tym lepiej. Bedzie dobrze :-D

dzieki kochana za pocieszenie!! ;-) Mnie juz glowa boli na sama mysl wyjazdu. Moj M sobie tak wymyslil, nie wiem, przygody mu sie zachcialo czy cos?! Tylko, ze on ma wszystko w d****, zajmie sie prowadzeniem, a ja cala reszta... :/

No nic, trzeba sie wyspac. I tak nie kontaktuje o czym piszecie, bo za duzo na glowie mam.

Buzka i eywa pamietaj co, kto i co u kogo potem przeczytam sprawozdanie ;-)
Ciao :-)

a ja nie wiem czy liczyć na cud i próbować się kłaść ,no ale w sumie może choć chwilę się uda teraz zaliczyć, przed weselem każda minuta snu na wagę złota:-D trzymajcie się, jutro pewnie nie wejdę,więc tzrymajcie kciuki,żeby natka z mamą dały radę beze mnie:tak:

a nie myślcie,że następne streszczenie też za free będzie:-)dobre karmi kasuje przynajmniej, no chyba,że w domu będzie znowu sprzeczka:-D

My juz po cycowaniu ;p obudzil sie gdzie on ma ten zegarek zawsze kolo 23
eywa czasem strasznie wkurza pyta wiara ile ma ja 4 miechy ja ile?? ze co ?? itp itd on na zdjeciach sie gruby wydaje w rzeczywistosci nie jest taki. Najelepiej moj M odpowiada a co chlop to musi byc chlop a nie taka lichota ze wiatr przewroci

Dranissimo – będzie dobrze! Kto jak nie my - mamy damy radę?? Życzę aby Zuzinka była mega grzeczna i żebyście nie cierpły..

eywa - ty się wyśpij i życzę wspaniałej zabawy i przypływu wspomnień :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez czekam! juz trzy razy pojeczal (haha juz 3 pobudki ;-) ), smok wystarczyl, ale mam ten sam dylemat co aneczkaa - jak sie poloze to on wstanie ;-) chyba go przez sen zaraz nakarmie i tyle.

eywa,
ja sie nie smieje z jankesowej, lacze sie w bolu, bo mam to samo!

mitaginko
, ja tez nie przebieram w nocy wlasciwie od urodzenia malego ;-) chyba, ze kupa byla. ale twoja sie nie budzi 15 razy w nocy, wiec ty mozesz. ;-) :P

dobra, ide. co bede z wlasnego snu rezygnowac.. dobranoc!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry