reklama

Kwiecień 2011

Heloł lasencje!!!

Chyba wszystkie oglądają seriale,bo sezon się zaczął:-D

Marysia dziś pierwszy dzień w p/kolu (dopiero dziś,bo remont się przeciągnął:wściekła/y:) Ale wróciła zadowolona,wsio mi opowiedziała i widziałam taki błysk w jej oku,jakiego dotąd nie znałam...no i mam nadzieję,że tak już zostanie...;-)
U nas taki upał dzisiaj,nawet teraz 25 st.ale już słychać,że gdzieś tam grzmi,więc pewnie burza jakaś będzie:szok:
Karolek ok.,siedzi już i skubaniec za nic nie da się położyć.I wszystko na nas wymusza,terrorysta jeden;-)

mitaginko-widzę,że spacery teraz na porządku dziennym,superos!!!

eywa-Natalka nadal nie daje spać???

nati-wpraszam sie na wiosnę na parapetówę;-)

Zmykam teraz,coby jeszcze z małżem pogadać,bo cały dzień się mijamy.....Dobrej nocki!!!!

reklama
wiecie co?! To chyba pogoda tak jakoś negatywnie wpływa na te nasze Bąble. Tymek zwymiotował dzisiaj dwa razy i jak na niego mało jadł, dopiero po kąpieli się najadl porządnie i odpłyną po trzeciej kołysance, ale teraz jakoś niespokojnie śpi. U nas już jakąś godzinke pada. A przez cały dzien marudek był :-(.
M. zostawił dzisiaj w Smyku trochę kasiorki na syna, więc mama zadowolona :-p.
mitaginka, ja myślę, że Martynka się tak zachowuje bo znowu nie u siebie jest. Ona się chyba dobrze i bezpiecznie tylko u Was w domciu czuje, tak myślę bynajmniej.

A mi sie cały czas tak w głowie kręci, że szok. ie wiem od czego. Muszę sobie wyniki zrobić. A ktoś pisał o wypadających wlosach... mnie też zaczęły strasznie wypadać, a tak sie cieszyłam, że z tym ok u mnie :baffled:.

HELLLLLOOOOOŁŁŁŁŁ

czy ktoś tu jeszcze mnie pamięta??:-)

matko przeczytałam ostatnie dwie strony, nie było mnie tu od miesiąca....
widziałam że asiunia i aenye wróciły:-) WELCOME BACK
nareszcie dziołchy!!!!
ja to niestety egoistycznie trochę popiszę, bo nie wiem co u której, ale jestem pewna, że baby mi to streści;-) buziak:*

w sobote byłam na weselichu, było FANTASTICO!!! naprawdę super. wydaje mi się że się nie wytańczyłam a non stop do 4tej rano balowaliśmy:) wódki żarcia opór!@!!! super było!!! towarzycho w dechę!!! nie wiedziałam nawet że moja szwagierka taka imprezowa dziołcha jest! super!
w niedziele umieranie, ale dzieci, słoneczka kochane, dały przeżyć kaca w spokoju. poszliśmy wczoraj wszyscy o 20tej spać i do 8 rano spaliśmy:) starszak byl z nami, a mlodzi w domu z moimi rodzicami. byl tam klaun i zabawiał dzieci, a potem były pokoje i opiekunka więc poszedł spać:) zanim przyszliśmy młoda dostała mm jeszcze od mojej mamy, po 4tej i spałyśmy potem, ja do 12 a mloda do 7.30 i potem od 8.30 do 12tej!!! nienormalne jak na nią ale się wyspałam więc nie narzekam:-D
jutro projekt łazienki i jazda z tym syfem i remontem zacznie się za 2-3 tyg:-( ale będzie piknie!

dziękuję bb ciotkom za pamięć i życzenia urodzinowe:*
baby proszę o streszczenie co u kogo słychać:-D

pozdrowionka dla wszystkich waszych dzidziusiów....yyyy....znaczy wielkich dzieci bo to już prawie 5 mcy:)

Jeszcze nie doczytałam nic a nic
ale chce się pochwalić, że Szymusio zaczął z butli pić już bezproblemowo. Przez 3 dni było ciężko - męczyliśmy się my a przede wszystkim Maluch - pluł, płakał, wyginał się, szczypał... łojojoj:szok: w ruch poszły kosiarki, suszarki i najgłośniejsze grzechotki przy dźwiękach Rysia R. jedzie pociąg z daleka :-) mężula śpiewał :szok:no ale się udało. JUPI JUPI JUPI!

MamusiaDorusia nic się u nas nie zmienia
Morgaine witaj!!!
Mitaginkaa dobrej nocy, oby Tysia dała odpocząć
Ducha, u nas przeciwnie, Natka fajny apetyt miała

powiem wam,że Natka wcina słoiczki pięknie już:) powoli stabilizują nam się godziny posiłków w ciągu dnia:)

cały dzień dzisiaj nie ma kupy :szok::eek::baffled: nigdy się to wcześniej nie zdarzyło!!!
eywa, a może Ty się jakiejś amfy nawciągaj dziewczyno ;-):-D, nie, a tak na serio szkoda mi Ciebie!!! Buziak :*
aneczkaaa, brzydka błyskawica, niech spada!!!
morgaine, urodziny miałaś?! Kiedy? No nic, spóźnione życzenia :***, a wesela zazdroszczę, też bym sobie poskakała troszkę. No i witaj po długiej (jak na Ciebie) nieobecności. Aaaa, no i najważniejsze: jak stosunki z twym Lubym?!?!?!

Ciotki, co mam kupić małoletniej dziewczynce na urodziny?!?!?! 8 lat kończy. Chodzi o drobostkę, tak symbolicznie.

ducha, ja się zastanawiam czy mąż mi nie podtyka:-Dbo czasem sama się dziwie,że mój organizm funkcjonuje po 1,5 godzinie snu w ciągu całej nocy;)
Aneczkaaa mam nadzieję,ze już po burzy

MORGAINE czeeeeeeeeeeeeeescccccc!!!! moja ciotka od gencjany :-) nie doczytasz, wiec ci powiem, ze malemu nie pomogla jednak, ciagle nawroty, mimo kuracji gencjana + aftin.. w koncu dalam ten silny specyfik i mam inne dziecko. ponad 6 tyg sie meczyl bidul :-( i boje sie, ze ma kandydoze od tego, ale to sie okaze, jak wroce z karpacza.

zdjecia wklej! i jestes na fejsie??? bosz, ja tam nikogo nie kumam po nazwisku.. wiem, wiem, sa nicki, ale jeszcze tam nie zajrzalam ;-)

i czekam na cholerne pranie, wstawilam o 19, chlopaki przyszly, zjadly kolacje, poszly spac, no to ide do lazienki, bo cicho i mysle, ze juz dawno pranie skonczone. a tu sie okazalo, ze pralke mi ktorys wylaczyl grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr noooooooooooooooooooo i jeszcze 15 minut musze czekac sieeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttttttt
a juz bym poszla spac, echh

reklama
eywa, a powiem, o co chodzi z tym spaniem malej? budzi sie czesto, glodna ciagle czy co? bo cos mnie ominelo chyba..
a tak zartem to powiem, ze widzialam dzis dokument o dziewczynce, ktora cierpiala na bezsennosc :-D i potrafila cale noce czuwac :-D na polsat cafe 'jess nie chce spac' ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry