reklama

Kwiecień 2011

cały dzień dzisiaj nie ma kupy :szok::eek::baffled: nigdy się to wcześniej nie zdarzyło!!!
eywa, a może Ty się jakiejś amfy nawciągaj dziewczyno ;-):-D, nie, a tak na serio szkoda mi Ciebie!!! Buziak :*
aneczkaaa, brzydka błyskawica, niech spada!!!
morgaine, urodziny miałaś?! Kiedy? No nic, spóźnione życzenia :***, a wesela zazdroszczę, też bym sobie poskakała troszkę. No i witaj po długiej (jak na Ciebie) nieobecności. Aaaa, no i najważniejsze: jak stosunki z twym Lubym?!?!?!

Ciotki, co mam kupić małoletniej dziewczynce na urodziny?!?!?! 8 lat kończy. Chodzi o drobostkę, tak symbolicznie.
z lubym great:) a po weselichu to juz calkiem nowi a raczej starzy my:-)f
MORGAINE czeeeeeeeeeeeeeescccccc!!!! moja ciotka od gencjany :-) nie doczytasz, wiec ci powiem, ze malemu nie pomogla jednak, ciagle nawroty, mimo kuracji gencjana + aftin.. w koncu dalam ten silny specyfik i mam inne dziecko. ponad 6 tyg sie meczyl bidul :-( i boje sie, ze ma kandydoze od tego, ale to sie okaze, jak wroce z karpacza.

zdjecia wklej! i jestes na fejsie??? bosz, ja tam nikogo nie kumam po nazwisku.. wiem, wiem, sa nicki, ale jeszcze tam nie zajrzalam ;-)

i czekam na cholerne pranie, wstawilam o 19, chlopaki przyszly, zjadly kolacje, poszly spac, no to ide do lazienki, bo cicho i mysle, ze juz dawno pranie skonczone. a tu sie okazalo, ze pralke mi ktorys wylaczyl grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr noooooooooooooooooooo i jeszcze 15 minut musze czekac sieeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttttttt
a juz bym poszla spac, echh

jestem na fejsie:) ale w ogole sie tam nie oddzywam. czasu brak:( zycie wrocilo do normy, czyli jazda bez trzymanki:-) ale mlody idzie do pkola za 2 ttyg wiec moze do poludnia bedzie chociaz tgroche czasu na bb

asiunia jestes tysiac razy lepszym projektantem niz ta genialna pani architekt ze sklepu w ktorym plytki kupuje!! wykorzystuje Twoj projekt:-D tyle ze nie zielen z biela a biel z czerwienia bo plytki zielone 3xdrozsze niz czerwone!! a czerwone tez ladne:) i podloga nie bedzie grafitowa:) przesle projekt - sama go podytkuje szanownej pani architekt, zobacze c o zaproponuje ale zle wrazenie wywarla. mialam zsukac innej ale w koncu sama z mamą na podstawie Twoich sugestii i wstepnego projektu to zrobilam::) DZIEKI WIELKIE:*
z Josiem nie wiem o co chodzi:( zycze zdrówka anyway:*

buziak i do juterka

reklama
ooo MOrgaineeeee :-D ty moja Dzoano Ty :*** kochana slowo ''projekt'' w moim wydaniu to za duzo powiedziane - ale sie staralam :-) czerwien z biela? mmm brzmi intrygujaco i seksownie :-D pamietasz jak ci pokazalm to zdjecie tej wbudowanej umywali - tam byly czerwone plytki. Reszta z bialych i dodatki takie jak dywanik, reczniki, swieczuszki i bedzie miod malina pomarancze :-D

a ja juz po wizycie u lekarza... no i co ten lekarz stwierdzil, ze tamten ocenil to na wyrost i ze sie samo wcholnie, ale ze mam isc do dentysty bo cysty moga powodowac chorobe dziasel a to chore zabki... No i teraz zajebiste poszukiwanie dentysty, bo chociaz jestem tutaj 5lat do dentysty chodze w Poznaniu jak jestem w PL - bo mam zaufanego ktory od 5roku zycia mnie leczy... no i teraz mamy problem bo ja nie ufam tym ang dentysta... :-(

mlody spi starszak oglada baje m na koncercie a ja zrobilam kanapki i przyszlam poczytac ale nie ma co :-D
morgaine ciesze sie ze z m ok :-)
Asiunia ja mam polska babke dentyste tutaj...szkoda ze tak daleko do Ciebie...fajna mlody do niej chodzi niestety w wieku 3 lat juz problemy z zabkami ale to niestety genetyczne:-(
Herbatita to jakiegos nieoczekiwanego przyplywu gotowki zycze :-)

kurna!!! I dalej nie ma tej kupy, a Tymko cierpi, nic nie pomaga, ja się nażarłam suszonych śliwek, on dostał słoiczkowe, masaż - nic, termofor - nic, ciepła kąpiel i masowanie brzunia w wodzie - nic, przegotowana ciepła woda do picia - nic, a boli Go mocno, płacze i co chwla sie budzi teraz. Już nie mam pomyłsu, a cholera nie mam czopków bo nigdy nie było problemu z kupą. AAAAAAAAaaaaaaa!!! Sok jabłkowy i jjabłuszko tez nie pomogły. Nosz kurde.

kurna!!! I dalej nie ma tej kupy, a Tymko cierpi, nic nie pomaga, ja się nażarłam suszonych śliwek, on dostał słoiczkowe, masaż - nic, termofor - nic, ciepła kąpiel i masowanie brzunia w wodzie - nic, przegotowana ciepła woda do picia - nic, a boli Go mocno, płacze i co chwla sie budzi teraz. Już nie mam pomyłsu, a cholera nie mam czopków bo nigdy nie było problemu z kupą. AAAAAAAAaaaaaaa!!! Sok jabłkowy i jjabłuszko tez nie pomogły. Nosz kurde.
u nas pomaga tak:
kladniesz na przewijaku, przyciagasz kolana do brzuszka i sciskasz (zawsze chociaz piernie) i termometrem po odbycie. MOja mama to na nas niby stosowala, ze mu tam rozluznisz te zwieracze a tym sciskiem kolan pomagasz wypchnac :-)

reklama
witam wieczornie
u nas noc lepsza, ale i tak jestem niewyspana, bo jakoś słabo spałam a od 6:00 już Misia spać nie chciała
bolą mnie ręce i to strasznie! a wszystko przez to, że rodzice mieszkają na drugim piętrze i sama tacham ten wózek z malą w tą i z powrotem po 2 razy dziennie...poza tym dzisiaj znów wybralam się z kumpelą i niosłam Tysię na rękach przodem do świata (tylko ta pozycja jej odpowiada) równocześnie pchając wózek...
mała marudna: zmiana otoczenia + wyrzynanie się ząbka robią swoje, ech...

morgaine witaj :tak:
lenka współczuję, oby Nutramingen pomógł
aneczkaaa chyba teściowa...chyba, bo nie wiem czy ona zdaje sobie sprawę, z tego co to by oznaczało, że musiałaby być u nas codziennie od 8 do 18, że nie miałaby własnego życia, a przecież robi swojej mamie zakupy, spotyka się z koleżankami, no i nie mieszka w Kato, tylko pod, więc dojazdy...mowi, że zdaje sobie z tego sprawę, ale ja nie wiem...jak wrócę do domu to będę ją cisnąć, żeby się okresliła
madziarkas[/B ale fajnie z tą butlą! gratki!

wszystkim zmęczonym, zrezygnowanym życzę dużo sił!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry