reklama

Kwiecień 2011

Kupa wyszła dzisiaj rano dopiero, ale jaka :szok:. hihi, nie myślałam, że kiedykolwiek tak mnie ucieszy widok kupy :-D.

Mercedess, ja piorę osobno i w dzidziusiowym bo lubię jego zapach i w ogóle... vvv - te trzy v Tymek napisał :)))
Jak na słoiczku napisane, no to nie może zaszkodzić.
Kiszone śmiało jedz, fasolkę szparagową również. Ja jeszcze nie jem grzybów i kapusty zwykłej, ale nie mam na nią ochoty po prostu.

reklama
Jem wszystko ;) oprocz smazonego, sosow i mocno tuczacych rzeczy ale to dlatego ze chce schudnac i nawet mi wychodzi :)
Piore w dzidziusiowym bo uwielbiam ten zapach mmmm :)
Podaje to co w sloiczkach :
Wczoraj zrobilam marchew z jablkiem w domu i co moje dziecko odruch wymiotny az mialo :( a duzo lepiej smakowalo jak to sloikowe

No i przyznam sie zrobilam jablko, jablko z brzoskwinia i malinki w sloiczkach :) tak mnie podkusilyscie ze musialam no.. ;) a maly wcina az milo, zronie jeszcze sliwki :)

A rada jesli komus wypadaja wlosy to poelcam plukac w pokrzywach poki sa tzn wysylam dziadka na pokrzywy a potem gotuje tak jak na herbate tylko duzy gar czekam z 15 min aby sie sprzayly i plucze tym glowe wlosy mnie wypadaja sprawdzone ;) tylko musza byc swize pokrzywy

Moje dziecko spalo od 20 do 24 a potem do 7 i o 7 pobudka no tak to moze byc :) czyli kaszka robi swoje glodne biedactwo bylo.

czasc dziewuszki.

będę nadrabiać. A pókli co, napiszę tylko ze Klaudia zakatarzona na amen. 39st temp, a gil do pasa. Tatuś przyniósł przezięionko. Biedactwo straszliwie się męczy.

Wypadłam z obiegu tu u nas na forum, nie wiem co u której, dlaczego z czym i jak.... Źle mi z tym..

Hej dziewczyny oczywiście u pediatry nic nowego nie wie co jej jest ,przepisała nutramigen i już jej podaje .
Zaczełam bardzo dużo czytać na temat zachowania mojej córki i uważam że ona ma refluks przełykowo -zoładkowy z objawami Zespołu Sandifera ,podaje link na you tuba -
sean sandifer's - YouTube -tak mniej więcej się zachowuje po zjedzeniu i trzymana na rękach do odbicia .
Pocieszam się tym że może ten nutramigen pomoże bo może ten fefluks jest spowodowany przez alergie .
U mojej małej są ulewania bardzo mocne ,ale rzadko wychodzą na zewnątrz ,tylko słychać jak jej jedzenie do przełyku podchodzi a ona to spowrotem połyka .
Niechęć do jedzenia pewnie jest spowodowana tym że ona jest na tyle już mądrym dzieckiem że wie że jak zje to będzie się żle czuć i dlatego woli nie jeść .
Uważam też że moje dziecko zostało żle zdiagnozowane podczas pobytu w szpitalu ,
teraz pozostaje mi mieć nadzieje że ten nutramigen pomoże ,karmić mała małymi porcjami ,narazie nie będe wprowadzać rzadnych słoiczków i czekać .
Na szczescie gastrologa mam 21 wrzesnia więc moze przepisze jakieś leki ,i ogolnie zaczełam się poważnie zastanawiać nad powrotem do pracy .
Mam nadzieje ze za rok o tej porze już z tego wyrośnie .Najbardziej się boje że ten refluks może spowodować to że ona zatrzyma się w rozwoju ,bo nie chce leżeć na brzuszku i na macie też już nie .
Trzymajcie za nas kciuki aby ten nutrmigen pomógł

trzymam kciukasy baaaaaaaaaaaaardzo mocno!!!!!!!!!!!!

matko zostawilam zaplakane dziecko w przedszkolu serce mi sie kraje ale co zrobic :-( a tak bylo fajnie pierwsze 2 dni...
asiunia co za nieprzyzwoita godzina na wizyte :szok:
lenka nutramigen moze pomoc jesli to alergia na mleko ale na refluks to wlasnie zageszczanie mleka tak jak kozica pisala moze dopytaj lekarza :tak: trzymam kciuki za diagnoze
nela mniej pecha dzis zycze dla rownowagi :-)
aenye do soboty to chyba przestana "pachniec" nie? ;-)
morgaine zazdraszczam fajnej tanecznej imprezy :-)

wilimek
, jak w przedszkolu pociecha?? oby sie dzieciątko przyzwyczaiło!

beata, daj jakieś namiary na was tam :-) zajrze:tak:

reklama
Napisałam do Dragonfly co u nas że jest nas już więcej na fb i bardzo się ucieszyla, a to wieści od niej:
Fajnie żE dziewczyny dołączyły do fb. Już się stęskniłam za Wami.
Leże w wojskowym szpitalna neurologii, straciłam przytomność. F mnie znalazł przy łóżeczku małego. Teraz mam serię badań. Dostałam kontrast dożylnie i nie mogę ściągać mleka dla małego przez kolejne 24h w dodatku mieliśmy być u konsula w wawie, bo jest problem z jednym papierem Hiszpanii, bez którego nie dadzą nam ślubu. Trzeba czekać na niego min, miesiąc a ślub za 5 tyg. Mateo śpi z moja mamą, bo inaczej ciężko go uspokoić. Próbowali 3 rodzaje mleka, ale wszystkie zwraca. Buziaki dla wszystkich”

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry