reklama

Kwiecień 2011

jankesowa-ja już ze 2 miesiące temu pisałam, że mój też najpierw ładnie spał 2 razy się budził a potem się budził 6-8 razy w nocy.
Lekarka powiedziała, żeby podawać kaszkę bo pewnie się nienajada i jak zaczęłam podawać, to 2 razy się budził.

Pisała kilka razy o tym, bo ktoś też miał taki problem. Myślałam, że Ty juz dawno to przetestowałaś :-)

Ja podaję tylko Sinlac na wodzie.
A Ty?

reklama
o rety! biedna dragonfly
herbatita pożycz jej zdrówka od nas biedny Mateo...

mercedesss ja piorę w lovelli, daję słoiczki na których jest od 4 mc-a, jem więcej, dzisiaj zjadłam: leczo, fasolkę szparagową z bułką tartą ;-) w nd kotlety schabowe smażone :-D i teraz jeździ mi coś w brzuchu :szok:

Witam,
nie nadrobię, bo nie mam czasu. Coś tam podczytywałam ostatnio, ale od dwóch dni nawet nie zaglądałam. Ciągle coś do załatwiania, zakupy itp.

Dużo zdrówka dla Dragon :*

Ja czekam aż M wróci z pracy i jadę do szpitala do siostry. Ma mieć operację niby na wyrostek, ale na 100% nie są pewni, bo na usg nic nie wyszło. Boli ją w tym miejscu, co wyrostek i badania krwi stan zapalny pokazują. Jeszcze mają w czasie operacji jajniki obejrzeć. Kurcze, wiem, że to nic poważnego, ale się martwię i boję. Trzymajcie kciuki, żeby to był tylko ten durny wyrostek i wszystko poszło dobrze. Dopiero 18 miała, ale prezent jej się trafił :/

cucu ja mialam tak samo - niby wyrostek ale nie byli pewni, wycieli go i jest si :-)

buziaki dla dragonfly - biedulka :-(

ja ro bie malemu tak jak Petinka - 180ml i czasami cos zostawia. :-)

Witam!!!

Wreszcie udało mi się tutaj wpaść... Karol dziś tak marudny jak mało kiedy,spał 3x po 45 min.i praktycznie non stop na rękach:wściekła/y:
Marysia do 13 w p/kolu,podoba jej się bardzo,już umie nowy wierszyk i piosenkę;-) Mieliśmy dziś zebranie,po podliczeniu kosztów za p/kole wyszło ok.300 zł.bez posiłków-komitet i inne pierdy.............

herbatita-ściski dla Dragonfly

co do reszty postów to się nie wypowiem,uwierzcie mi-padam..........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry