aenye, fajne to coś, ja mam taką huśtawkę do powieszenia z mega wielką spręzyną i to tez służy dzieciom jak już tak skaczą ale dla nas to jeszcze za szybko.
Tymek tez dzisiaj marudzi strasznie (jak na niego of course), może to ta pogoda tak działa ?! Aktualnie wsadza sobie swojego buta w oko

.
a zabawki kupilam takie małe zwykłe, niedrogie ale moim zdaniem fajne, więc sie cieszę
oto one:
INTERAKTYWNY, JEŻDŻĄCY RYAN K'S KIDS NOWOŚĆ! (1792666848) - Aukcje internetowe Allegro
ROZCIĄGNIJ HIPOPOTAMA ŚWIETNA ZABAWKA COLORIA! (1776559432) - Aukcje internetowe Allegro
MÓJ PRZYJACIEL KONIK SASSY RŻY I GRZECHOCZE SUPER! (1775178076) - Aukcje internetowe Allegro
a to pokrótce opis czym zajmuje się SOCATOTS:
Socatots – Piłkarskie Maluszki
Jeżeli Twoje dziecko skończyło 6 miesięcy, warto pomyśleć o zajęciach Socatots.
Nasi podopieczni zaczynają swoją przygodę ze sportem od 6 miesięca życia. Do 5 roku zapewniamy profesjonalne zajęcia, dzięki którym na własne oczy, będziesz obserwował rozwój swojej pociechy.
Socatots jest odpowiedzią na deficyt programów metodycznych dla dzieci w wieku przedszkolnym.
Do tej pory nasze pociechy, mogły korzystać z zajęć pływackich, plastycznych czy muzycznych, które nie wyczerpują wszystkich potrzeb maluchów, takich jak: współpraca w grupie czy pełna równowaga i koordynacja ruchowa.
Socatots to zajęcia ogólnorozwojowe dla dziewczynek i chłopców, które w swojej metodzie wykorzystują elementy piłki nożnej.
To właśnie dzięki temu dzieciaki uczą się współdziałać z rówieśnikami, ćwiczą równowagę, przy jednoczesnej nauce czytania i aktywnego słuchania.