reklama

Kwiecień 2011

eywa- nie oglądaj tv tylko idź spać!!!!
my byliśmy na grzybach ale mało było. nie wzięłam wózka tylko nosidełko i położyłam małą na trawie na mojej kurtce wiecie jak trudno złapać precyzyjnie 1 trawkę???? a jaka radocha jak już się złapie :-)

reklama
gdybym wiedziała,że mała mu pośpi to bym się kładła, ostatnio ma taki bunt na wózek ,ze myślałam,że wrócą po parunastu minutach ,a ona zasnęła mu po krótkim marudzeniu i śpi ,ale już powoli wracają, mężu głodny;)

no i moje dziecko nie chce nic innego niż cycek. noż.... a tak ładnie jadła a teraz nie chce. ledwo Jej łyżeczką ok słoiczka jabłka wcisnęłam. teraz jadłam banana to chciała sama go jeść jak na łyżeczkę dawałam to buzi nie otworzyła nawet. noż kurcze!!!!!

no w sumie masz racje :), będę gotowała ale nie miksowała tylko może rozgotowywała
no dokladnie. miekkie zeby samo sie w buzi rozpuszczalo i w kawalki. i nie strasz jej juz lyzeczka tylko dawaj w raczki i tyle :-) sama chcialam to wprowadzic ale mlody jeszcze sie nie pcha do samodzielnego jedzenia a mm mu nie wystarczy :-)

Dziewczyny a jak jest z mięsem?
Czytałam gdzieś, że od 7 miesiąca?
A mama mi dzisiaj kupiła słoiczki z HIPP : potrawka ziemniaczki z królikiem i dynia z indykiem

Któraś z Was już podaje takie wynalazki :-)

marma jak pobiorę jeszcze raz mocz i wyjdzie ta bakteria to śmigam do lekarza, oby nie antybiotyk, oby nie szpital...naprawdę trauma :(

akkm wiem o woreczkach, już nie raz do nich łapałam, tylko teraz wyszła bakteria i dr powiedziała, że do kubeczka jest sterylniej

my po spacerze w parku, a jutro M. ma urodziny, więc zwalą się teściowie i szwagier i trzeba będzie ich ugościć ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry