reklama

Kwiecień 2011

w ogóle przepraszam,ze wam tak ciągle smece swoimi problemami,wiem,że każda ma swoje równie ważne, ale jakoś mam wrażenie,że jak nikt mnie rozumiecie i często dodajecie otuchy gdy już naprawde mi źle
jestem strasznie zła na siebie,że za długo czekałąm aż samo minie i że dałam się olewać, może to coś co można było zakończyć dawno temu? przejrzałam posty swoje i perwszy odnośnie nocy był 2 lipca..od tamtej pory lepsze były 4 noce, 3 na czopkach i 1 po melisie heh ale się pozbieram w końcu nie będę was nękać samymi marudami;)

reklama
Asiunia gdzie moge kupic dluzszy?????? ja wiekszosc mialam albo "one size" ,w smyku widzialam tylko do 6miesiecy (ale dzis taki wlasnie sprzedalam bo ona mi sie nie miescila w niego),a z absorby 0-9 ale juz nie ma w nim luzu:( znasz dokladnie nazwe sklepu,firme ktory ma takie naprawde dlugie?
w pl niestety nie pomoge, ale u nas sa chyba 3 rozmairy (tyle ja mam). jeden 0-6mc, potem 6-12mc i wkoncu 12-24mc. Moze na allegro, ebuy?

edit.
Ja kupowalam zawsze u nas z George w Asdzie i tam rozmiary maja sie tak 0-6mc, 6-12mc i 12-18mc. wiec sie pomylilam.
Teraz maja takie 2 w kolekcji, co chwile sa inne dostepne
101 Dalmations Sleeping Bag | Girls | ASDA direct
Tigger Sleeping Bag | Boys | ASDA direct

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Asia mi coś wcisnęła i post zniknął wrrrrrrrrrrr

a więc
Petinka- znowu pierwsza :-)
Asiunia- sto lat dla Joshua
Eywa- kciukasy za wizytę

u nas dziwna noc. kilka razy krzyczała przez sen i kupa była w nocy co się zdarzyło ostatnio jak miała 1 miesiąc. może zle sny?? dziwnr

cześć kochane...jejuuu ile mnie tu nie było....chyba ze 2miesiące...tylko fb.....fb...a tu jakoś nie mam chwili zajrzeć. u nas marudne dni (chyba przez zęby - niech w końcu wyjdą!!) a do tego ja mega ból gardła i gorączka.....padam na twarz...

nie nadrobie was nie ma szans :D ale coś widzę o śpiworkach :) ja trafiłam na promocje w lidlu były po 40zl. 120cm. już maluch śpi w nim i jestem zadowolona ale i na allegrojest ich sporo

Witam Z ranka..
eywa ja cie bidulko rozumiem... z tym ze ty masz tak codziennie...u nas od 2 mcy budzi sie z krzykiem po godzinie od usniecia...i potem od 12 co godzine...ale dzis przeszedl samego siebie, cala noc budzil sie z krzykiem co 30 ,15 min..ja padam..

Zazdrosszcze tym mamom ktorym cala noc przespia..Kiedy to u mnie bedzie
Co wy podajecie na noc ze tak spia??

mitaginka
te tesciowe...moja Ksawcia widziala z 5 razy...Wpada do nas na 15 min i ucieka ehhh

Co do tych spiworków czy one wygodne? Chodzi mi czy nie budza sie wam przy np przekrecaniu??
Bo ten moj to wiercipieta, kocyk mu sie zawinie i juz zle:)

nati dzieki w imieniu Josha :-) no wlasnie jak dzis pamietam tamta ciaze i jak w tej chwili siedzialam w szpitalu i o 8 zaczely sie pierwsze skorcze - Josiek wyszedl dopiero o 22:54 wiec sie troche meczylam... A to juz 3 lata dzis mijaja i mlody siega mi juz do pasa... Zaraz sie porycze... Jego urodzinki zawsze placze ze wzruszenia :-) i pewnie jak 18lat bede konczyc to tez sie poplacze, a on bedzie sie brechtal :-) ehhh zycie...

a my mielismy dawac tylko wode i sok na to rozwolnienie i co? Oczywiscie malutki plakal jak oszalaly i tej wody nie chcial pic, sokiem plul, az wkoncu poddalam sie i dalam mu mleko...Blogo zasnal, ale rozwolnienia ciag dalszy... To juz nie wiem co lepsze... Dzis go sprobuje przetrzymac na wodzie i sokach, co by sie oczyscil...

Ja daję mannę z bobovity i dosypuję do mleka.

Dzięki dziewczyny za wpsarcie

mitaginka coś mi się wydaje że teściowa się miga...

Ewa nie marudzisz tylko tu od tego jesteśmy więc pisz i się użalaj !

Sto lat dla Joshuy!!!!!!!!!!!!!! Moje szczęście kończy 3 latka 13 października i też mi się płakać chce jak przypomne sobie tą chwilę gdy po raz pierwszy położyli mi go na brzuchu :D

A ja jestem w szoku. Wczoraj M wrócił z pracy zajął się Przemkiem , wykąpał, nakarmił, uśpił. Dziś rano wstaje mieszkanie wysprzątane, naczynia pomyte -SZOK!!!!!!!!!!!!!! Czyżby coś to tego mojego faceta dotarło??????????????

A dziś idę do gina....mam nadzieję że nie będzie mi kazał małego odstawiać od piersi ...:( Nie wyobrażam sobie tego :(

reklama
Nela – czy dobrze że sprzedałaś?? masz miejsce na nowe i kasę na nowe.. znając życie przy drugim i tak będziesz chciała kupić coś innego, nowego i jak będzie chłopiec to więkoszość rzeczy się nie przyda. Z wystawianiem na allegro to różnie jest – bardzo czasochłonne i nie wiadomo czy wszystko byś sprzedała.. jedno taniej, drugie drożej a tak pozbyłaś się czego chciałaś. No szkoda że małżonek widział i syczał ale poklep go i powiedz że teraz chcesz wszystko niebieskie!!

aenyee – niestrawione cząstki to norma. Moja też miała w kupie kawałki marchewki. I też czekam na przepis na ciacho :-)

mitaginka – miałam podobną sytuację z Milą: karmię, ona patrzy w dół ja mówię „aaaammm” ona dzióbek otwiera, memła i znowu w dywan... a ona zasypiała... ale taki żarłok że na śpiocha nawet buzię do jedzonka otwierała – moja krew; a środa widzę sądny dzień – ciekawe jak długo teściowa wytrzyma. A Ty się zrelaksuj, zostaw ją w piątek ciut samą i dokończ zakupy

eywa – Natka jest przesłodka!!!! No i ile ma włosów – tylko zazdrościć. No i diagnozy życzę - może ma zabrurzenia snu i sprawy neurologiczne?? ale to seria badań..

Wczoraj padłam jak długa – byłam u młodego w przedszkolu na zebraniu 2 godziny!!!! dziwne bo w jego grupie jest większość 5-latków, 9 dzieci 6-letnich i dwóch 4-latków. Możliwe że część pięciolatków nie pójdzie do szkoły (zobaczymy czy w sejmie to przejdzie). A książki mają odpowiednio do wieku i jestem ciekawa jak to będzie wyglądać – siedzą obok siebie a robią co innego.. i jak te książki zobaczyłam to dla 3-latka normalnie.. znowu męka wyboru z zajęciami dodatkowymi i jest nowość – moje przedszkole jest integracyjne i są zajęcia z kynoterapii – z pieskami a od tego roku też z alpagami. Pierwszy raz to widziałam a młody za nimi osikany.. no zobaczymy. Przyszłam z zebrania i młody coś podejrzanie wyglądał i się okazało że miła 38,2 :szok:. poszedł od razu spać biedny, cisza w chacie, mała zasnęła po 20 my z małżem obejrzeliśmy 2 odcinki serialu, ja na nim już zasypiałam a młody dziś wstał 5:50 :szok: przetrzymałam go dziś w domu ale gorączki nie ma i czuje się ok. siedzi, jęczy i ogląda tv. Mała buja się na leżaczku a ja delektuję się kawką. Pogoda u mnie taka sobie – mokro ale nie pada. I dostałam 4 @... nie wiem jak u Was (z młodym karmiąc piersią nie miałam 7 miesięcy) a teraz nie dość że jest bolesna to baaardzo obfita. Ciekawe.. Młody idzie na 15 do dentysty na 2 zęby – oby na razie koniec.. rozpisałam się i lecę jeszcze nadrobić fb i na śniadanko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry