Nela – czy dobrze że sprzedałaś?? masz miejsce na nowe i kasę na nowe.. znając życie przy drugim i tak będziesz chciała kupić coś innego, nowego i jak będzie chłopiec to więkoszość rzeczy się nie przyda. Z wystawianiem na allegro to różnie jest – bardzo czasochłonne i nie wiadomo czy wszystko byś sprzedała.. jedno taniej, drugie drożej a tak pozbyłaś się czego chciałaś. No szkoda że małżonek widział i syczał ale poklep go i powiedz że teraz chcesz wszystko niebieskie!!
aenyee – niestrawione cząstki to norma. Moja też miała w kupie kawałki marchewki. I też czekam na przepis na ciacho :-)
mitaginka – miałam podobną sytuację z Milą: karmię, ona patrzy w dół ja mówię „aaaammm” ona dzióbek otwiera, memła i znowu w dywan... a ona zasypiała... ale taki żarłok że na śpiocha nawet buzię do jedzonka otwierała – moja krew; a środa widzę sądny dzień – ciekawe jak długo teściowa wytrzyma. A Ty się zrelaksuj, zostaw ją w piątek ciut samą i dokończ zakupy
eywa – Natka jest przesłodka!!!! No i ile ma włosów – tylko zazdrościć. No i diagnozy życzę - może ma zabrurzenia snu i sprawy neurologiczne?? ale to seria badań..
Wczoraj padłam jak długa – byłam u młodego w przedszkolu na zebraniu 2 godziny!!!! dziwne bo w jego grupie jest większość 5-latków, 9 dzieci 6-letnich i dwóch 4-latków. Możliwe że część pięciolatków nie pójdzie do szkoły (zobaczymy czy w sejmie to przejdzie). A książki mają odpowiednio do wieku i jestem ciekawa jak to będzie wyglądać – siedzą obok siebie a robią co innego.. i jak te książki zobaczyłam to dla 3-latka normalnie.. znowu męka wyboru z zajęciami dodatkowymi i jest nowość – moje przedszkole jest integracyjne i są zajęcia z kynoterapii – z pieskami a od tego roku też z alpagami. Pierwszy raz to widziałam a młody za nimi osikany.. no zobaczymy. Przyszłam z zebrania i młody coś podejrzanie wyglądał i się okazało że miła 38,2

. poszedł od razu spać biedny, cisza w chacie, mała zasnęła po 20 my z małżem obejrzeliśmy 2 odcinki serialu, ja na nim już zasypiałam a młody dziś wstał 5:50

przetrzymałam go dziś w domu ale gorączki nie ma i czuje się ok. siedzi, jęczy i ogląda tv. Mała buja się na leżaczku a ja delektuję się kawką. Pogoda u mnie taka sobie – mokro ale nie pada. I dostałam 4 @... nie wiem jak u Was (z młodym karmiąc piersią nie miałam 7 miesięcy) a teraz nie dość że jest bolesna to baaardzo obfita. Ciekawe.. Młody idzie na 15 do dentysty na 2 zęby – oby na razie koniec.. rozpisałam się i lecę jeszcze nadrobić fb i na śniadanko.