mamusiaDorusia
Fanka BB :)
całuski dla GRACJANKA!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) to ciezko mi dupsko podniesc
wtedy zawsze sobie mowie ze dzis pojde wczesniej spac,a i tak dupa i po 11 dopiero sie klade :-)
jak nienormalna
az wkoncu pewnego dnia obrocil sie na brzuch i odrazu na czworaki, tak z niczego. Bylam w mega szoku, a po miesiacu juz pierwsze kroki robil.lenka moj tez sie nie obraca, Josh tez sie nie obracal do 9mc!!! wyobrazasz sobie co ja robilam? Normalnie juz wymyslalam, po lekarzach chodzilam, sama w domu go cwiczylamjak nienormalna
az wkoncu pewnego dnia obrocil sie na brzuch i odrazu na czworaki, tak z niczego. Bylam w mega szoku, a po miesiacu juz pierwsze kroki robil.
Teraz Madi widze to samo. Wogole sie nie przewraca, na brzuchu wogole nie lezy i juz sie nie przejmuje bo wiem ze i tak wkoncu zrobi to w swoim czasie :-)
(ma cos po mamusi, hehe, pamietacie, jak mi wpadl raz jak robilam badania w ciazy? ;-) ) no i musialam wziac nowy (kupilam na zapas, thx God), nasikal w koncu i bosko, ale juz musialam wyrzucic, bo chcialam je razem zawiezc z moczem Fela i - dupa. jutro rano nasika znowu i D zawiezie, a ja dzisiaj po drodze na spacer zostawie szczynki Felkowe w laboratorium. ale zakrecona opowiesc 
jolu a te chrupki kukurydziane to jakiej firmy ,bo np flipsy maja oprócz kukurydzy śladowe ilosci orzechów ?
własnie dziewczyny dajecie juz chrupki kukurydziane ????
ja daję chrupki. Daję takie długie Chrupcie, tzn łamię je na pół. Tam nie ma orzechów. Jest sól niby, ale nie mogłam znaleźć takich długich bez soli.jolu a te chrupki kukurydziane to jakiej firmy ,bo np flipsy maja oprócz kukurydzy śladowe ilosci orzechów ?
własnie dziewczyny dajecie juz chrupki kukurydziane ????
starszak nie lubil na brzuchu pozno zaczal sie przewracac a i tak tylko przez jedno ramie a dla Benka tez kara jest lezenie na brzuchu
jak Madi dzis?