Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
właśnie muszę popatrzeć za takim pchaczem, jaki kupiliście Emi?
Antonina mój tel. tez sie psuje wczoraj sie wyłączył i przez kilka godzin nie mogłam go właczyc... chyba bedę musiała jakiś zakupić,,, no ale ten ma już 5 lat... tylko, ze ja go uwielbiam
wg.mnie warto,melodyjek kilka,różne odgłosy,( j.angielski ),klawiszki podświetlane,lepsze to niż ten chodziki całe,tak jak będzie stawać to się podeprze,popcha idąc ,a panelek jak piszą możną zdjąć i zabierać ze sobą,
my uzywamy pampers baby-dry 3 ostatnia paczka juz zakupione 4 czekaja :-) baby wlasnei ten sam pchacz mialam polecic :-) starszak dostal jeszcze taki z otworami na klocki w roznych ksztaltach, prosty bez melodyjek mial dwa i oba lubil :-)
antonina wg mnie nie ma sie czym martwic ale oczywiscie dzieci sa rozne..moj starszak zawsze sie przekrecal przez jedno ramie przez drugie nie chcial, raczkowal tylko do tylu do przodu wogole a pozniej uzywal na zmiane obu raczek do jedzenia wiec chyba zadnej asymetrii nie bylo albo minela :-) emi poprawienia nastroju zycze
pchacze ? hmm nie sądzę, przecież, jak dziecko uczy się chodzić to i tak się podpiera o coś ...a tu ma to stoi i pcha go sobie i idzie ,dla mnie to o wiele lepsze niż chodzik.
kurde miałam sprzątać,to siedzę,idę bo nie wyrobie się i będzie syfuś znowu,
w sumie tak. bo w chodzik się wkłada dzieci jak jeszcze nawet stać porządnie same nie umieją a w pchaczu stoi "samo"
nie sprzątaj i tak jutro będzie bałagan. ;-)
kurde kładę ostatnio mała na mojej puchowej wielkiej kołdrze ( ok 2m) a ona i tak z niej "schodzi" na tą paskudną wykładzinę. niby teściowa ją porządnie wyprała ja codziennie odkurzam ale to nie to samo co panele codziennie zamiatane i myte
heheh,racja,racja, Hubert taki burdel robi ,a nie wspomne o jego pokoju,wszedzie piach,jedzenie,i inne zawartości ...,odkurzę chociaż ,i pomyję bo ...przykro to wygląda
mała mi całą matę zaulewała,a dopiero co prana była, turla się na brzuch i chlust za chlustem hehe,o kanapie nie powiem nic,dziś prałam miejsca plamiaste ale ona na tłusto ulewała ,