reklama

Kwiecień 2011

witam :-)
u nas dzis nawet cieplo tylko pada..ja w koncu kupilam kombinezon 6-12mies 74-80cm..jest troche za duzy ale pewnie za miesiac bedzie ok :-) jeju jak te dzieci szybko rosna :szok:
jankesowa tesciowej nie zazdroszcze
cucumber zdrowka dla Gaby i Ciebie
akkm sto lat na pol roczku dla malej

reklama
co do dzieci to jak przyjezdza moj siostrzeniec (4lata) wystarczy ze siedzi kolo malego albo zabawkami mu grzechota a ten w niego wpatrzony jak w boga :) i wtedy na pol godziny mam go z glowy nawet jak we wozek go wloze i pod domu z nim jezdzi to wczoraj prawie na siedzaca zasnal co mojemu dziecku sie nie zdarza :)
Mamy postep moj misiak je :) zjadl prawie pol sloiczka jarzynowej :d i kleik z owocami :0 i mnie kup mamy :) gestosc tez lepsza ale sie ciesze :)

ja z trudem zdążyłam na kąpiel małej, u gina standardowo kolejki :wściekła/y:naczekałam sie 1,5 h!
cytologię mi zrobił, wymazu z pochwy nie, bo skończyły mu się jakieś patyczki czy próbki, kij wie...
ale za to kupiłam babkę piaskową i sernik to po kolacji zjem :-D
Teściowa dała radę :tak:
dała Tysi słoiczek z owocami, potem M. po pracy wkroczył z butelką, ba, nawet ją uśpiła (w foteliku samochodowym!) :szok:
także debiut na 5!
ja wróciłam, mimo zmęczenia, Tysia tak się cieszyła na mój widok! może jednak trochę się stęskniła :-p

cucumber
ja też bez podkładu źle się czuję, jak bez ubrania :-D

reklama
Aaa, M dzisiaj miał spotkanie z jakąś swoją koleżanką modelką i jestem mega zazdrosna, ale zaciskam zęby i się powstrzymuje od wypytywania :P I normalnie już mnie coś zżera w środku :P Wiem, że to super zgrabna dziewczyna i w dodatku kiedyś mówił, że jest ładna. No ale warto było, żeby się z nią spotkał, bo mu to do pracy potrzebne i może mieć z tego kasę. A ja zakompleksiona mam wrażenie, że zaraz z nią będzie flirtował itp. Muszę sobie samoocenę podnieść. Będę sobie powtarzać codziennie, że jestem piękna :P:P:P

Wzięłam antybiotyk i mi niedobrze :/

mitaginka, super, że teściowa sobie poradziła :) I nawet sposób na uśpienie Tysi znalazła :) i widzisz, Tysia tęskniła, bo jesteś dla niej najważniejsza :)

nati, ale Asia już "zębata" ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry