Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lolo cały dzień tak marudny,nic tylko na rękach,przy babci się trochę uspokoił i jak zasnął to poszłam z Marysią na spacer...
Jak nakladam body itp to podnosi glowke, nastawia raczki, potem podnosi do gory w rekawku, takze raz dwa i ubrana. Gorzej z dolem, bo nozki to w kazda strone wierzgaja - jedna nogawka nalozona, nakladam druga i ta pierwsza juz znowu gola i tak w kolo Macieju...
a u nas nie wolno robic zdjec na basenach :-( i bardzo ubolewam bo chcialabym miec focie... chyba ze bedziemy czekac az wszyscy wyjda i wtedy... hmmm... musze jakos wymyslic, bo MUSZE ale to MUSZE uwietrznic 1 raz Madusia - boszz jak to zabrzmialonastępnym razem wezmę aparat ale nie wiem czy sama nie pójdę.

od trzech nocy pije tylko raz kolo 2-3 przebudzi sie w miedzyczasie ale pic nie chce.. 

ja tam moge kazda cene 

szalu dostaje
siedzi juz prawie sam... stoi uwaga prawie sam 
ae pe
lzac c
zy lezec na rzuchu i sie podpierac to jest poprostu wsciekly.... sama nie wiem czy wszystko z nim ok....
ja nie raczkowałam i żyję i mam się dobrze
a co do postów...może Ty masz coś nie tak z kompem?
że tu Ci bb źle działa, tam fb 

ale jakoś na pewno dam radę ;-) no bo kto jak nie ja 
jak po spacerku, spisał się małż
więc jakoś dałam radę
a jutro zrobię sobie niespodziankę i kupię kawałek jakiegoś ciasta w cukierni, albo pączka do kawy ;-)