eywa
Fanka BB :)
a ja dziś posegregowałam ciuszki Natalkowe "na zapas", poprasowałam, bo wyprałam już wcześniej, jak wsypałam je do łóżeczka to z górką było
właśnie skończyłam prasować, zostało najgorsze, umieścić je gdzieś
w ogóle zdarzać nam się zaczynają dni z jedną drzemką tylko, która się kończy ok 14, do 20 to masakra jest potem

w ogóle zdarzać nam się zaczynają dni z jedną drzemką tylko, która się kończy ok 14, do 20 to masakra jest potem

. Bez znajomych za granica byloby mi bardzo bardzo ciezko naprawde... a teraz dostaje sie wyplate i trzeba liczyc i liczyc zeby jakos to starczylo wszystko - aktualnie jeszcze nie mam kurtki zimowej bo jak juz mialam kupic maly si rozchorowal i poszlo 300zl... teraz znowu katarek ale mam nadzieje ze bedzie ok... nie mam tak ze moge ot tak wydac kilka stowek i sie obkupic... musze to wszystko zaplanowac choc czasem zdarza sie inne wypadki... oo ostatnio trzeba bylo wymienic akumulator w aucie i znowu 250zl a teraz jaki kamien w szybe uderzyl wychruplo sie i zacieka n po 11 listopada do lakiernika szybe musi wyjac wlozyc nowa wiec kasa poleci a mialam okuliste odwiedzic bo czuje ze wzork sie posypal i licho co widze.... to sie wyzalilam 
DDDDDDDDDDDDDDDDDDD