Dobry wieczór ;-)
Mitaginka i Owca2010 to pocieszające, że będziemy to przechodziły razem, razem raźniej !!

Bianka urodzinki ma 24 kwietnia więc od tego dnia na pewno będę zdawała Wam relacje z tej niełatwej przeprawy...
My dziś wycieczkowo, mój M miał delegacje do Wrocławia więc wskoczyłyśmy mu rano do auta i super dzionek, przespacerowałyśmy miasto wzdłuż i w szerz, potem obiadek na rynku, pięęękna pogoda, dobry klimat... ewidentny brak rynku w Katowicach znów odczułam,
mitaginko wiesz, o czym mówię;-) Takie odskocznie dobrze robią. Jedynie beznadziejna podróż tam, bo mała 1,5h płakała, mało powiedziane, darła się w nieboglosy, stawaliśmy kilka razy

a to dziwne, bo to był jej czas drzemki, normalnie nam ładnie w aucie spala, a dziś była ewidentnie na nie, nie wiem co się stało, może jakiś skok znowu.. w końcu zasneła, przy cycu oczywiście za którymś podaniem
nati_k świetna opaska!! ja małej próbowałam dziś przewiązać w ten sposób apaszkę, ale wkurzała ją, za długa była i ściągała, gdzie można takie szerokie kupić??
iryska Bianka też uwielbia huśtawki, place zabaw to jest to! ;-) generalnie lubi wszystko co się rusza, a że mamy kota to na pieski i goląbki też woła ciicii