reklama

Kwiecień 2011

Ehh,szkoda tylko,że mnie to czeka jeszcze przez rok :/ A wtedy może zaczniemy się starać o drugie dziecko, więc może za jakieś 5 lat się wyśpię :-D

Pogoda piękna:-D Oliwka godzinkę chodziła po dworze, dwie godziny spała i teraz znowu idzie spać na dwór :-)Uwielbiam jak jest tyle czasu na powietrzu :-)

reklama
Hej kobitki.

zaglądam podczas ralaksu po obiadku. Oko śpi po przedszkolu wykończony, dziś był jakiś dzień pidzam i wszyscy w przedszkolu byli w pidzamach, Łącznie z opiekunkami. Mieli wielka pidzamowa impreze:D
Liwia jak to Liwia, byliśmy w mieście, standardowo uciela sobie drzemkę w samochodzie i teraz lata jaj wariatka.

Miłego dziewczynki...

witam weekendowo
Ja dzisiaj wolne miałam:-) I powiem nawet się wyspałam ale dzięki mężowi, mała o 5 się obudziła i nie zamierzała już spać, M.zabrał ją do drugiego pokoju a ja lulałam do 8:happy2: Oni też między czasie drzemkę zaliczyli na kanapie.
Cały dzionek spędziłyśmy praktycznie na powietrzu, Amelka uwielbia huśtawki, pieski i dzieci:-) obróciłam wózek żeby miała lepszy widok i dzisiaj było ok na spacerku.

Mam nadzieje że ta pobudka skoro świt to jednorazowa była.
Pytanie do dziewczyn które odstawiły od piersi, dużo przytyłyście?

i tak może godzinami :)
100_1648.AVI - YouTube

wiem że to nie ten wątek ale:
Zdjęcie0161.jpg

Dobry wieczór ;-)

Mitaginka i Owca2010 to pocieszające, że będziemy to przechodziły razem, razem raźniej !!:-D Bianka urodzinki ma 24 kwietnia więc od tego dnia na pewno będę zdawała Wam relacje z tej niełatwej przeprawy...

My dziś wycieczkowo, mój M miał delegacje do Wrocławia więc wskoczyłyśmy mu rano do auta i super dzionek, przespacerowałyśmy miasto wzdłuż i w szerz, potem obiadek na rynku, pięęękna pogoda, dobry klimat... ewidentny brak rynku w Katowicach znów odczułam, mitaginko wiesz, o czym mówię;-) Takie odskocznie dobrze robią. Jedynie beznadziejna podróż tam, bo mała 1,5h płakała, mało powiedziane, darła się w nieboglosy, stawaliśmy kilka razy :wściekła/y: a to dziwne, bo to był jej czas drzemki, normalnie nam ładnie w aucie spala, a dziś była ewidentnie na nie, nie wiem co się stało, może jakiś skok znowu.. w końcu zasneła, przy cycu oczywiście za którymś podaniem:wściekła/y:

nati_k świetna opaska!! ja małej próbowałam dziś przewiązać w ten sposób apaszkę, ale wkurzała ją, za długa była i ściągała, gdzie można takie szerokie kupić??

iryska Bianka też uwielbia huśtawki, place zabaw to jest to! ;-) generalnie lubi wszystko co się rusza, a że mamy kota to na pieski i goląbki też woła ciicii :sorry2:

Nati, Oliwka tez kilka dni temu nauczyła się układać te piramidki z kółkami. Pokazałam jej 2 razy i od razu załapała, więc gapa ze mnie, że wcześniej jej nie pokazałam. Od razu poleciałam kupić też te kubeczki i je też umie układać. Ale niestety po 10 min. się nudzi, więc nie mam tak dobrze, jak Ty :-)

A w ogóle zapomniałam się pochwalić, że dzisiaj Oliwka 4 razy zawołała "sisi" :-D Jak ją posadziłam, to siusiała, więc moja wytrwałość w nocnikowaniu od 6 miesiąca powoli zaczyna być nagradzana :-D Mam nadzieję, że to nie był zbieg okoliczności ;-) Zobaczymy jutro :-)

Ostatnia edycja:
joannaa wiem o czym mówisz ;) tyle że ja w Katowicach napływowa, od 3 lat, a tak to z Brzegu, 40 km od Wroclawia, we Wrocku studiowałam ;) u nas zawsze jazdy w samochodzie :/

owca damy, damy radę!

reklama
witam się,

jakoś mi wczoraj i dzisiaj zleciał dzień i nie wchodziłam...
dzisiaj dwa spacerki bo piękna pogoda, do tego sprzątanko i mi zleciało ;)

Nati fajna opaseczka, z Adim nie przejdzie takie siedzenie on ma 1000 pomysłów na sekundę i co chwilę coś nowego wymyśla ;)

wszystki które niedługo próbują odstawić życzę powodzenia :)
Ja póki co nie planuję, zresztą ostatnio nauczyłam Adiego, ze jak się budzi koło 22-23 to go tylko sadzam na kolanie i bujamy się i zasypia i wtedy śpi spokojnie bez pobudki do 3-4 czasem 5 więc nie ma problemu, oczywiście czasem sie zdarzy, ze budzi sie szybciej ale rzadko, jak pojawi sie drugi maluszek to tymbardziej spac nie będę więc szkoda sobie smaka robić na krótko:-D dlatego nie ma co się spieszyć z odstawieniem ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry