Adi dostał taki namiot
Tomy Discovery Dome – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores bardzo mu się podoba i siedzi w nim pół dnia nieraz ;-)
poza tym basen do piłek, ale piłki kupimy dopiero jak się przeprowadzimy, żeby co chwile tego nie składać i nie rozkładać
od znajomych dostał to
FISHER PRICE TOR WYŚCIGOWY W KÓŁKOWICACH T5429 (2383137264) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
składa to ciągle i chodzi jak z walizką hehehehe
Jolu liczę, że uda nam się ten dom wyjnająć, jest dużo miejsca, pokoje są duże więc spokojnie byśmy sie pomieścili, salon jest połączony szerokim wejściem z jadalnią i kuchnią, ogólnie bardzo mi się podoba, boję się tylko, że koleś wynajmie komuś innemu dlatego, że akurat ten dom nam się spodobał, oglądaliśmy jeszcze jeden który fajnie wyglądał na zdjęciach, a okazało sie, ze jest ogrzewanie olejowe, na żywo wygląda znacznie gorzej, jest mocno zniszczony, sypialnie właśnie gośc odmalowuje, a jak zagladnęliśmy do szafy to była pleśń... mam już dość normalnie, albo kicha, albo za drogie, albo wynajmują po znajomości i nawet nie zapraszają na oglądanie mimo ogłoszenia, albo tak jak ten koleś robią casting... szlag no... a dłużej tutaj mieszkać nie możemy, bo nie wróce ze szpitala z maleństwem do grzyba i pleśni na ścianach, do mrówek, przecież to porażka jakaś.... już nie mam siły do tego naszego agenta !!!! od marca nie odzywa się do nas mimo maili i telefonów... dowiedzieliśmy sie, ze klienci zaczynają do niego odchodzić, bo już mają dość współpracy z nim...