reklama

Kwiecień 2011

Kozica:)-no tak...skoro mama lepiej sobie radzi?:))) ale dzisiaj za to pokazał,że pampka zapełnił:-) i czekał pod drzwiami od łazienki:-D a do tej pory co by narobił to zero reakcji.

Baby_-on baran,tata skorpion,mama bliźnięta-coś chyba ciężko będzie:-D

reklama
Madzialena ja też bliźniak więc wiem co masz na myśli :D mąż rak to chociaż jeden spokojny w tym towarzystwie :-D

muszę Wam powiedzieć, że Adi wczoraj zrobił kupę do nocnika, normalnie nie mogłam nigdy złapać a wczoraj sie udało :) zwykle nasika i tyle, a wczoraj nie dał znać, że juz nasikał tylko jeszcze kupę zorbił i dopiero chciał wstawać :)

baby u nas zupełnie odwrotnie, kupę już dawno robi do nocnika (nie woła ale zawsze rano robi i czasem po południu jak widzę że coś "dziwnie" się zachowuje lub pryka to go sadzam) już dawno się nie zdarzyło żeby zrobił w pieluchę.

Kozica u nas to jest tak, że Adi robi przeważnie cichaczem :D siedzi sobie w kąciku cichutko, bawi się i nagle coś wali na pół mieszkania :-D teren skażony i czas na zmianę pieluchy hahhahahh
a z sikaniem to jest czasem tak, ze przez cały dzień nie zużywamy żadnej pieluchy, bo robi wszystko na nocnik a czasem co chwila sika i wtedy mimo sadzania pieluchy schodzą... zalezy od dnia...

baby lepiej nie pytaj... dobrze że już po weekendzie... pogoda była wymarzona ale nastroje nie te :cool: ja miałam ogromny PMS i myślałam że wszystkich rozerwę :baffled:, dziś jest już lepiej bo dostałam @ :cool2:

Hej babeczki

baby nie licz na to kochna.....

Ja ostatnio w podlym nastroju, jako szystko mi sie ali na glowe ale coz musi konu byc lepiej.
Liwce tez czwórki ida bo dziasla spuchniete ale nie przezywa tego zbytnio, za to Olo w przedszkolu facjate przytarl i nosek go boli.

reklama
U nas Julkowi dosłownie pękło dziąsło od czwórki!!!! Wisi mu taka skórka :-( chyba go to specjalnie nie boli, bo zachowuje się normalnie ale ja przeżyłam szok jak to zobaczyłam :szok: myślałam że sobie zęba wybił albo przeciął to dziąsło!

No a żeby nie było zbyt pięknie to Kuba mi dzisiaj kaszleć zaczął... i teraz też go od czasu do czasu słyszę...ehhhh te choroby....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry