krakowianka85
Fanka BB :)
Margola - na pewno wszystko się ułoży i już niedługo poczujesz się lepiej. 
Meriderka - a nie wpadłabyś do mnie posprzątać?

Meriderka - a nie wpadłabyś do mnie posprzątać?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tyle ze nie mam gdzie wracac, ale jakos tak mi sie teskno zrobilo.... Ahhh ta ciaza
wiem dla mnie tez to dziwne,
ja mialam date na wywolanie dokladnie na 10dni po terminie ale mlody sie przestraszyl i wyszedl na dzien przed
tutaj wedlug mnie 10dni to 27wypada czyli po swietach wiec ja nie wiem co ona gada.
Na szczescie to nie do niej nalezy ostateczna decyzja
cucumber tez mnie tak czesto boli, zwlaszcza przed snem. Wez apap lub nospe jak nie pomoze zadzwon do lekarza.
Witam po przerwie:-)
staram się Was podczytywać regularnie ale ponieważ jesteście jak torpedy (w pisaniu na forum);-)to niestety nie zawsze jestem w temacie.
jutro mam upragnioną, wyczekaną 5 tyg wizytę...denerwuje sie niesamowicie ale tak bardziej ekscytuje. Mam nadzieje że z moim maleństwem wszystko dobrze...
ciekawi mnie bardzo (bo widzę że kilka z was czuje już ruchy dzieciaczków) kiedy poczułyście cos po raz pierwsy, ale tak że juz wiedziałyście że to TO
ja tak codziennie nasłu****e, wypatruje....tak bym już chciała tego doswiadczyć....
Widzę, że nie jestem sama z dziwnymi snamiPierwsza. dzień dobry. Ale miałam głupi sen. Byłam w jakimś lesie ( chyba wiek jakis 17 czy coś) ukrywałam się bo wojsko pojechało dalej a mój koń padł. Nagle zjawili się Indianie na koniach bez skóry, wszystkie żyły było im widać. Jeden padł i wyciągałam mu jelita(indianin a nie koń) na szczęście dziś policja ma jakieś poszukiwania (trening raz w roku) i przyjechali po męża. Nie dzwonili dzwonkiem tylko pukali do drzwi a jak się przebudziłam to przez chwilę myślałam, że w domu u mamy jestem. Ale jeszcze teraz mam jakies wysokie ciśnienie po tej przygodzie.
Widzę, że nie jestem sama z dziwnymi snami
anawoj, wcale nie jesteś leń, tylko jesteś w ciąży
Trochę mi minęły wczorajsze bóle. Dzisiaj już lżej boli, ale jeszcze troszkę czuje.
Za to zaczęło mnie boleć ucho:/ Nie odpędzę się od dolegliwości w tej ciąży chyba. Żeby dzien po dniu coś mi było ehh. Przedwczoraj czyściłam ucho pałeczką i za głęboko ją włożyłam, bo aż poczułam ból, ale potem przeszło i nic się nie działo. Za to dzisiaj od rana boli. Siedzę z ciepłym okładem. Podobno pomaga jak się nasączy wacik wyciśniętym czosnkiem i włoży do ucha. Któraś z Was to próbowała? A może jakieś inne sposoby macie? Maść kamforową mam i nią na noc posmaruję.
jestem w pracy więc nie mogę ale chętnie bym się na wycieczkę wybrała. Tak mi się nudziło, że calą tablicę z ogłoszeniami poprzewieszałamMargola - na pewno wszystko się ułoży i już niedługo poczujesz się lepiej.
Meriderka - a nie wpadłabyś do mnie posprzątać?![]()
![]()